Z Zavodom mladi podjetnik na Microsoftov forum!

Avtor Egon Ravbar — 06.04.2010
Komentiraj!
V Mariboru bo 14. aprila vzporedno z konferenco PODIM potekal tudi Microsoftov forum, ki je za udeležence brezplačen. Zavod mladi podjetnik organizira brezplačen prevoz iz Ljubljane!
Z Zavodom mladi podjetnik na Microsoftov forum!

Microsoftov forum v hotelu Habakuk

Vabimo vas, da se nam 14. aprila 2010 pridružite na podjetniškem izletu na Microsoftov podjetniški forum v Maribor. Po forumu se bomo udeležili še svečane razglasitve slovenskega start-up podjetja leta 2010 v okviru tekmovanja Start:up Slovenija in izkoristili odlično priložnost za mreženje na družabni večerji. Forum traja od 14.30 do 21.00.

Za vas imamo rezerviranih 30 brezplačnih mest na avtobusu iz Ljubljane. Pohitite s prijavami na elektronski naslov: info@mladipodjetnik.si.

Avtobus vas bo čakal pred glavnim vhodom Ekonomske fakultete v Ljubljani!

Odhod iz Ljubljane je ob 12.00.

Odhod iz Maribora je ob 21.00.


Zanimiv program Foruma

Prisluhnili bomo predstavitvi Boštjana Stražarja iz Microsofta na temo "Priložnosti za mednarodni preboj IKT podjetij s programi za podporo ter primeri dobrih praks". Svoje izkušnje pri izgradnji "velikih" visokotehnoloških zgodb nam bo predstavil podjetnik Kristjan Pečanac iz podjetja Simgularis d.o.o.

Sledila bo okrogla miza na temo:"Razvoj in priložnosti za start-up podjetja v panogah TIME", na kateri so svoje sodelovanje potrdili: Kristjan Pečanac, podjetnik, Simgularis d.o.o., Boštjan Stražar, Microsoft Slovenija,Sašo Zagoranski, Semantika d.o.o., Matjaž Kofol, Avivo d.o.o. in Blaž Kos, Poslovni angeli Slovenije. Okroglo mizo bo vodil Urban Lapajne iz Tovarne podjemov in Microsoftovega centra za inovacije.

Dodatna pomoč za ideje na Microsoftovih tehnologijah!

V okviru foruma bomo predstavili priložnosti, ki jih ponuja podjetniški pospeševalnik ITIME, ki lahko vašemu start-up podjetju zagotovi najboljše mentorstvo in socialno mrežo povezav za hitrejšo in učinkovitejšo realizacijo vaše vizije! Izbrana podjetja, ki so svoje podjetniške ideje razvila z uporabo najsodobnejših Microsoftovih tehnologij bodo deležna posebnega svetovanja na področju poslovnega načrtovanja, priprave finančnih projekcij, izbire optimalnega poslovnega modela, iskanja investitorjev, tehnološke podpore ter mednarodne promocije.

Na Forumu več o pospeševalniku v Portorožu!

Največ 10 kandidatov, ki jih bodo organizatorji izbrali izmed vseh prispelih prijav do 20. aprila, se bo udeležilo intenzivnega podjetniškega pospeševalnika z mentorskim programom v Portorožu (25. do 27. maja ) ter izkoristilo dodatno individualno svetovanje z izbranimi mentorji s poslovnega in tehnološkega področja.

Kontakt in več informacij na www.itime.si in info@mladipodjetnik.si

Verjamemo, da lahko s sodelovanjem v projektu ITIME, dosežete višje cilje!

Se veselimo srečanja z vami v Mariboru!

Prijavi se na e-novice!