Za razširitev posla poslujte doma

Veliko podjetnikov svoje poslovanje začne doma in po razcvetu posla najame pisarne in več osebja. A poslovanje prek spleta v domačem okolju prinaša veliko ugodnosti.
Za razširitev posla poslujte doma

Zaposleni, ki delajo v sproščenem okolju, so bolj produktivni.

Ustanovitelji OrganizedWisdom, podjetja, ki se ukvarja z informiranjem o zdravju, so po letu dni poslovanja v pisarnah svoje delo postopoma začeli preseljevati na dom. Prvi pozitivni učinki so se kaj kmalu pokazali, saj je podjetje že prihranilo veliko denarja.

Podjetju namreč ni potrebno najeti prostora, prihranijo pri potnih stroških, papirju, ipd. Delavci potrebujejo le računalnik, dostop do interneta in mobilni telefon. Prav tako vodilnim v podjetju ni potrebno skrbeti za oddaljenost novih sodelavcev, saj se le-tem ni potrebno voziti na delo. OrganizedWisdom tako zaposluje tudi pet tujcev. Ker si uslužbenci sami določajo razmere, v katerih bodo delali, se zaradi sproščenosti produktivnost zviša za kar 20 odstotkov.

A potrebno je, da so delavci naučeni sodelovati na daljavo, prek spleta. Pomanjkanje komunikacije lahko namreč resno ogrozi poslovanje. Nekateri delavci za tak način dela preprosto niso primerni.

Vir: BusinessWeek

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje