Za razširitev posla poslujte doma

Veliko podjetnikov svoje poslovanje začne doma in po razcvetu posla najame pisarne in več osebja. A poslovanje prek spleta v domačem okolju prinaša veliko ugodnosti.
Za razširitev posla poslujte doma

Zaposleni, ki delajo v sproščenem okolju, so bolj produktivni.

Ustanovitelji OrganizedWisdom, podjetja, ki se ukvarja z informiranjem o zdravju, so po letu dni poslovanja v pisarnah svoje delo postopoma začeli preseljevati na dom. Prvi pozitivni učinki so se kaj kmalu pokazali, saj je podjetje že prihranilo veliko denarja.

Podjetju namreč ni potrebno najeti prostora, prihranijo pri potnih stroških, papirju, ipd. Delavci potrebujejo le računalnik, dostop do interneta in mobilni telefon. Prav tako vodilnim v podjetju ni potrebno skrbeti za oddaljenost novih sodelavcev, saj se le-tem ni potrebno voziti na delo. OrganizedWisdom tako zaposluje tudi pet tujcev. Ker si uslužbenci sami določajo razmere, v katerih bodo delali, se zaradi sproščenosti produktivnost zviša za kar 20 odstotkov.

A potrebno je, da so delavci naučeni sodelovati na daljavo, prek spleta. Pomanjkanje komunikacije lahko namreč resno ogrozi poslovanje. Nekateri delavci za tak način dela preprosto niso primerni.

Vir: BusinessWeek

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje