Za veliko podjetje ne potrebujete nujno tudi veliko denarja

Za ustanovitev vašega podjetja v prvi vrsti zagotovo potrebujete denar, vendar je v današnjem gospodarskem podnebju izredno težko najti kapital. Če ste načrtovali dovolj dobro, da imate nekaj denarja na banki, je to čudovito, vendar boste zelo tvegali, če boste vse zapravili z namenom, da vaše podjetje napreduje.
Za veliko podjetje ne potrebujete nujno tudi veliko denarja

Z dodatnim denarjem upravljajte kreativno in vaš trud je lahko dobro poplačan. (slika: gaymortgageloans)

To ne pomeni, da morate dati na stran vse vaše velike načrte, saj je vse, kar je potrebno, le nekaj kreativnega financiranja.

Ponudite izobraževalne tečaje

Pozornost potrošnikov lahko vedno pritegnete z dobro reklamo. Opozorite jih nase z organiziranjem zanimivega dogodka v okolici vašega podjetja. V bližnji knjižnici ali domu za upokojence se poskusite dogovoriti za cenovno ugoden ali celo brezplačen prostor, kjer boste organizirali brezplačen izobraževalni seminar. Tema? Ta je odvisna od vašega strokovnega znanja. Če se vaše podjetje ukvarja z mentorstvom ali dnevno oskrbo, lahko organizirate brezplačno branje pravljic za otroke. Imate restavracijo? Pripravite brezplačen tečaj kuhanja. Podjetja, ki vodijo izposojo poročnih oblek in oblek za posebne priložnosti, se lahko poskusijo povezati s plesno šolo in organizirati modno revijo s plesnimi vložki.

Sponzorirajte šolske oz. mladinske športne ekipe

V trenutnih gospodarskih razmerah šolam in drugim mladinskim ustanovam močno primanjkuje denarja praktično za vse. Vsaka šola bi bila izredno vesela vsakega prispevka, zato brez oklevanja kontaktirajte lokalno šolo ali športni center in ponudite sponzoriranje njihove športne ekipe. Morda potrebujejo nove drese, ki si jih ne morejo privoščiti, zato zagrabite priložnost in dajte izdelati drese z logotipom in kontaktno številko vašega podjetja na hrbtni strani. Če delate v oglaševanju, lahko za šolo brezplačno izdelate zloženke s programom za šolsko glasbeno prireditev, gledališko igro ali maturantski ples, pri čemer lahko na zadnjo stran ponovno dodate logotip in osnovne informacije o vašem podjetju.   

 

Vir: Entrepreneur

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje