Zabavne naprave za pisarno

Dolgi dnevi v pisarni lahko v teh zimskih časih delujejo zelo turobno. Zakaj jih ne bi popestrili s kakšno zabavno napravo, ki bo razveseljevala vaše zaposlene in pisarno naredila bolj domačo in zabavno? V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj naprav, ki so zabavne in primerne za pisarno.
Zabavne naprave za pisarno

Zabavne naprave za v pisarno. (Vir slike: sxc.hu)

Sodček piva Koolatron Kool Beer Cooler

Le kdo si v pisarni ne bi želel sodčka piva? Koolatron Kool Beer Cooler in podobni izdelki so odlični za zabavne urice v pisarni, saj drži do 5 litrov piva, ki se ga toči na pipico, hkrati pa pivo tudi hladi.

Okvirna cena: 137 eur

Dirkalni avto, ki ga upravljate s telefonom

Kar se lahko upravlja na daljavo, je vir zabave v vsaki pisarni. Vse skupaj pa je še toliko bolj zabavno, če je ta stvar mini dirkalni avto, ki ga lahko upravljate z iPhonom, iPod touchem, iPadom ali preko Bluetootha.

Okvirna cena: 78 eur

Raketni izstrelki na USB

Visokotehnološka igrača izstreli penasto raketo kamor koli jo boste namerili. Rakete letijo do 7,6 metrov daleč, igračo pa lahko vključite v računalnik preko USB-ja. Najbolj zabavno pri tej igrači je, da lahko uporabniki z njo upravljajo na daljavo, saj je opremljena s kamero. Na tak način lahko uporabnik preseneti svojega sodelavca s penastim izstrelkom.

Okvirna cena: 30 eur

Namizna boksarska vreča, ki preklinja

Namizna boksarska vreča je namenjena sprostitvi ali pa zgolj zabavi, saj ob udarcu predvaja posnetek ene izmed štirih kletvic. Pred nakupom se pozanimajte, kakšno mnenje imajo o napravi vaši zaposleni, saj je to naprava, ki bo za nekatere v pisarni nadvse zabavna, za nekatere pa žaljiva in nesmiselna.

Okvirna cena: 12 eur

Hladilnik za steklenico vina

Ne, ne … ne govorimo o navadnem hladilniku, govorimo o hladilniku za hitro ohladitev posamezne steklenice. Eden izmed takšnih hladilnikov je Cooper Cooler za hitro ohladitev steklenice vina, plastenke ali pločevinke, ki pijačo ohladi do 90-krat hitreje kot hladilnik. Cooper Cooler ohladi steklenico vina v manj kot 6 minutah in plastenko soka ali pločevinko piva v eni sami minuti.

Okvirna cena: 61 eur

Kreativne igre na dotik

Dodajte nekaj igrivosti dolgočasnim sestankom z Sifteo Interactive kockami. Kocke so dovolj majhne, da jih lahko spravite v žep, z njimi pa lahko uživate v preprostih igrah (kot je sestavljanka) ali pa v bolj zahtevnih pustolovskih igrah. Kocke lahko uporabite tudi za team building ali pa zgolj kot odmor za utrujene možgane. Kocke so občutljive na dotik (tako kot pametni mobilni telefoni) in zaznavajo gibanje v prostoru (tako kot Nintendo Wii) ter se preko brezžične spletne povezave povežejo z računalnikom. Uporabljate jih lahko v 6-metrskem območju oddaljenosti od računalnika.

Okvirna cena: od 35 eur do 120 eur

Aparat za sladkarije

Dolge dneve v pisarni marsikomu popestri sladka pregreha. Zakaj torej ne bi v pisarno namestili živobarvnega avtomata za bonbone, ki deluje na senzor. Eden izmed takšnih avtomatov je Candy Wizard, ki po obliki spominja na starinski avtomat za bonbone in ima senzor za gibanje – ko pristavite roko vam te natrese. Tako je, ne potrebujete nobenih žetonov ali drobiža – samo AA baterije in pa seveda bonbone.

Okvirna cena: 20 eur

Elektronski pikado

Za konec vam predlagamo še nekaj bolj domačega. V pisarno lahko postavite elektronski pikado. Vsekakor zabavna sprostitev po napornem sestanku ali pa zgolj izgovor, da enkrat na dan za nekaj minut zapustite pisalno mizo.

Okvirna cena: 70 eur

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje