Zabavne naprave za pisarno

Dolgi dnevi v pisarni lahko v teh zimskih časih delujejo zelo turobno. Zakaj jih ne bi popestrili s kakšno zabavno napravo, ki bo razveseljevala vaše zaposlene in pisarno naredila bolj domačo in zabavno? V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj naprav, ki so zabavne in primerne za pisarno.
Zabavne naprave za pisarno

Zabavne naprave za v pisarno. (Vir slike: sxc.hu)

Sodček piva Koolatron Kool Beer Cooler

Le kdo si v pisarni ne bi želel sodčka piva? Koolatron Kool Beer Cooler in podobni izdelki so odlični za zabavne urice v pisarni, saj drži do 5 litrov piva, ki se ga toči na pipico, hkrati pa pivo tudi hladi.

Okvirna cena: 137 eur

Dirkalni avto, ki ga upravljate s telefonom

Kar se lahko upravlja na daljavo, je vir zabave v vsaki pisarni. Vse skupaj pa je še toliko bolj zabavno, če je ta stvar mini dirkalni avto, ki ga lahko upravljate z iPhonom, iPod touchem, iPadom ali preko Bluetootha.

Okvirna cena: 78 eur

Raketni izstrelki na USB

Visokotehnološka igrača izstreli penasto raketo kamor koli jo boste namerili. Rakete letijo do 7,6 metrov daleč, igračo pa lahko vključite v računalnik preko USB-ja. Najbolj zabavno pri tej igrači je, da lahko uporabniki z njo upravljajo na daljavo, saj je opremljena s kamero. Na tak način lahko uporabnik preseneti svojega sodelavca s penastim izstrelkom.

Okvirna cena: 30 eur

Namizna boksarska vreča, ki preklinja

Namizna boksarska vreča je namenjena sprostitvi ali pa zgolj zabavi, saj ob udarcu predvaja posnetek ene izmed štirih kletvic. Pred nakupom se pozanimajte, kakšno mnenje imajo o napravi vaši zaposleni, saj je to naprava, ki bo za nekatere v pisarni nadvse zabavna, za nekatere pa žaljiva in nesmiselna.

Okvirna cena: 12 eur

Hladilnik za steklenico vina

Ne, ne … ne govorimo o navadnem hladilniku, govorimo o hladilniku za hitro ohladitev posamezne steklenice. Eden izmed takšnih hladilnikov je Cooper Cooler za hitro ohladitev steklenice vina, plastenke ali pločevinke, ki pijačo ohladi do 90-krat hitreje kot hladilnik. Cooper Cooler ohladi steklenico vina v manj kot 6 minutah in plastenko soka ali pločevinko piva v eni sami minuti.

Okvirna cena: 61 eur

Kreativne igre na dotik

Dodajte nekaj igrivosti dolgočasnim sestankom z Sifteo Interactive kockami. Kocke so dovolj majhne, da jih lahko spravite v žep, z njimi pa lahko uživate v preprostih igrah (kot je sestavljanka) ali pa v bolj zahtevnih pustolovskih igrah. Kocke lahko uporabite tudi za team building ali pa zgolj kot odmor za utrujene možgane. Kocke so občutljive na dotik (tako kot pametni mobilni telefoni) in zaznavajo gibanje v prostoru (tako kot Nintendo Wii) ter se preko brezžične spletne povezave povežejo z računalnikom. Uporabljate jih lahko v 6-metrskem območju oddaljenosti od računalnika.

Okvirna cena: od 35 eur do 120 eur

Aparat za sladkarije

Dolge dneve v pisarni marsikomu popestri sladka pregreha. Zakaj torej ne bi v pisarno namestili živobarvnega avtomata za bonbone, ki deluje na senzor. Eden izmed takšnih avtomatov je Candy Wizard, ki po obliki spominja na starinski avtomat za bonbone in ima senzor za gibanje – ko pristavite roko vam te natrese. Tako je, ne potrebujete nobenih žetonov ali drobiža – samo AA baterije in pa seveda bonbone.

Okvirna cena: 20 eur

Elektronski pikado

Za konec vam predlagamo še nekaj bolj domačega. V pisarno lahko postavite elektronski pikado. Vsekakor zabavna sprostitev po napornem sestanku ali pa zgolj izgovor, da enkrat na dan za nekaj minut zapustite pisalno mizo.

Okvirna cena: 70 eur

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje