Zabec.net je sedaj še hitrejši

Od prejšnjega tedna se vsa naročena gostovanja, ne glede na plačilo, vklopijo v roku 15 minut. Tako Vam podarijo prvih 24 ur ali pa celo cel vikend v primeru naročila v vikendu. Izberite Žabce za Vaše skrbnike spletnih strani.
Zabec.net je sedaj še hitrejši

Podarijo Vam prvih 24 ur ali pa celo cel vikend v primeru naročila v vikendu.

Storitev je rezultat želja strank, ki nočejo biti omejene s plačilnim časom bank. Po izkušnjah se največ spletnih projektov rodi prav v večernih urah in najhuje je takrat urejati še plačila ter čakati na vklop. Zakaj bi čakali na ponedeljek, če lahko uporabljate gostovanje že v petek zvečer?

Tako Žabci še izboljšujemo svojo storitev in odlično podporno službo, kjer imamo povprečni odzivni čas preko e-pošte samo 0,5 ure ter telefonsko podporo do 20 ure.

Samo za mlade podjetnike pa smo uredili tudi kodo za popust “mpodjetnik“, ki prinese 50% popust namesto obstoječega za prvi zakup gostovanja.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje