Zabec.net je sedaj še hitrejši

Od prejšnjega tedna se vsa naročena gostovanja, ne glede na plačilo, vklopijo v roku 15 minut. Tako Vam podarijo prvih 24 ur ali pa celo cel vikend v primeru naročila v vikendu. Izberite Žabce za Vaše skrbnike spletnih strani.
Zabec.net je sedaj še hitrejši

Podarijo Vam prvih 24 ur ali pa celo cel vikend v primeru naročila v vikendu.

Storitev je rezultat želja strank, ki nočejo biti omejene s plačilnim časom bank. Po izkušnjah se največ spletnih projektov rodi prav v večernih urah in najhuje je takrat urejati še plačila ter čakati na vklop. Zakaj bi čakali na ponedeljek, če lahko uporabljate gostovanje že v petek zvečer?

Tako Žabci še izboljšujemo svojo storitev in odlično podporno službo, kjer imamo povprečni odzivni čas preko e-pošte samo 0,5 ure ter telefonsko podporo do 20 ure.

Samo za mlade podjetnike pa smo uredili tudi kodo za popust “mpodjetnik“, ki prinese 50% popust namesto obstoječega za prvi zakup gostovanja.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje