Zabec.net je sedaj še hitrejši

Od prejšnjega tedna se vsa naročena gostovanja, ne glede na plačilo, vklopijo v roku 15 minut. Tako Vam podarijo prvih 24 ur ali pa celo cel vikend v primeru naročila v vikendu. Izberite Žabce za Vaše skrbnike spletnih strani.
Zabec.net je sedaj še hitrejši

Podarijo Vam prvih 24 ur ali pa celo cel vikend v primeru naročila v vikendu.

Storitev je rezultat želja strank, ki nočejo biti omejene s plačilnim časom bank. Po izkušnjah se največ spletnih projektov rodi prav v večernih urah in najhuje je takrat urejati še plačila ter čakati na vklop. Zakaj bi čakali na ponedeljek, če lahko uporabljate gostovanje že v petek zvečer?

Tako Žabci še izboljšujemo svojo storitev in odlično podporno službo, kjer imamo povprečni odzivni čas preko e-pošte samo 0,5 ure ter telefonsko podporo do 20 ure.

Samo za mlade podjetnike pa smo uredili tudi kodo za popust “mpodjetnik“, ki prinese 50% popust namesto obstoječega za prvi zakup gostovanja.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje