Začenja se Startup vikend

Danes, 22. novembra, se začenja Startup vikend, na katerem bo več kot 350 študentov razvijalo kreativne podjetniške ideje. Startup vikend bo potekal v petih mestih po Sloveniji, zaključil pa se bo v nedeljo, 24. novembra.
Samo še 4 dni za prijavo na Start:up leta!

Start:up leta 2014. (Vir slike: www.startup.si)

Startup vikendi so namenjeni študentom, ki želijo razviti svoje poslovne sposobnosti in veščine, hkrati pa pridobiti potrebna orodja, ki jim lahko olajšajo podjetniško pot. Glavni cilj Startup vikenda je spodbuditi nastajanje idej, na podlagi katerih bi lahko nastala nova podjetja.

Prijavljeni udeleženci bodo razvrščeni v naključne skupine, ki med seboj tekmujejo v uresničevanju poslovnih idej. Te bodo uresničevali po najsodobnejših metodah (lean startup, business model generation in d.school), ki jih učijo tudi na najboljših poslovnih šolah v ZDA (Harvard, MIT, Stanford, …).

Za sodelovanje niso potrebne predhodne izkušnje, prav tako ni potrebno imeti že razvite poslovne ideje. Tekom celotnega Startup vikenda bodo namreč sodelujočim na voljo različni mentorji in podjetniki, ki jih lahko pomagajo pri oblikovanju najprimernejšega poslovnega modela. Na koncu bodo mentorji oblikovali komisijo, ki bo zadnji dan izbrala zmagovalca – najboljšo idejo.

Usposabljanja v okviru Startup vikenda bodo potekala v Ljubljani na dveh lokacijah (Tehnološki park in LUI) ter v Novem mestu, Novi Gorici, Mariboru in Kopru.

Več o dogodku lahko preberete tukaj.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana | 7. december

07.12.2017 od 8:00 do 16:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana | 7. december

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanih tematikah. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana | 8. december

08.12.2017 od 11:00 do 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana | 8. december

Drugi dan dvodnevne konference o tehnologiji blockchain organiziramo za tiste, ki si želite določene teme spoznati bolj podrobno. Strokovnjaki bodo pokrili naslednje teme: varnost, trgovanje s kriptovalutami, davčne obveznosti in marketing. Tudi ta dan bomo preživeli v Tehnološkem parku Ljubljana. Preverite podrobnosti!
Preberite več >>

!!!BLACK FRIDAY AKCIJA!!! Predavanje: Prodajni lijak

13.12.2017 od 17:00 do 14.01.2017 12:30
!!!BLACK FRIDAY AKCIJA!!!  Predavanje: Prodajni lijak

Email marketing je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje