BLOG MARKETING DELAVNICA

Začenja se Startup vikend

Danes, 22. novembra, se začenja Startup vikend, na katerem bo več kot 350 študentov razvijalo kreativne podjetniške ideje. Startup vikend bo potekal v petih mestih po Sloveniji, zaključil pa se bo v nedeljo, 24. novembra.
Samo še 4 dni za prijavo na Start:up leta!

Start:up leta 2014. (Vir slike: www.startup.si)

Startup vikendi so namenjeni študentom, ki želijo razviti svoje poslovne sposobnosti in veščine, hkrati pa pridobiti potrebna orodja, ki jim lahko olajšajo podjetniško pot. Glavni cilj Startup vikenda je spodbuditi nastajanje idej, na podlagi katerih bi lahko nastala nova podjetja.

Prijavljeni udeleženci bodo razvrščeni v naključne skupine, ki med seboj tekmujejo v uresničevanju poslovnih idej. Te bodo uresničevali po najsodobnejših metodah (lean startup, business model generation in d.school), ki jih učijo tudi na najboljših poslovnih šolah v ZDA (Harvard, MIT, Stanford, …).

Za sodelovanje niso potrebne predhodne izkušnje, prav tako ni potrebno imeti že razvite poslovne ideje. Tekom celotnega Startup vikenda bodo namreč sodelujočim na voljo različni mentorji in podjetniki, ki jih lahko pomagajo pri oblikovanju najprimernejšega poslovnega modela. Na koncu bodo mentorji oblikovali komisijo, ki bo zadnji dan izbrala zmagovalca – najboljšo idejo.

Usposabljanja v okviru Startup vikenda bodo potekala v Ljubljani na dveh lokacijah (Tehnološki park in LUI) ter v Novem mestu, Novi Gorici, Mariboru in Kopru.

Več o dogodku lahko preberete tukaj.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje