Začenja se Startup vikend

Danes, 22. novembra, se začenja Startup vikend, na katerem bo več kot 350 študentov razvijalo kreativne podjetniške ideje. Startup vikend bo potekal v petih mestih po Sloveniji, zaključil pa se bo v nedeljo, 24. novembra.
Samo še 4 dni za prijavo na Start:up leta!

Start:up leta 2014. (Vir slike: www.startup.si)

Startup vikendi so namenjeni študentom, ki želijo razviti svoje poslovne sposobnosti in veščine, hkrati pa pridobiti potrebna orodja, ki jim lahko olajšajo podjetniško pot. Glavni cilj Startup vikenda je spodbuditi nastajanje idej, na podlagi katerih bi lahko nastala nova podjetja.

Prijavljeni udeleženci bodo razvrščeni v naključne skupine, ki med seboj tekmujejo v uresničevanju poslovnih idej. Te bodo uresničevali po najsodobnejših metodah (lean startup, business model generation in d.school), ki jih učijo tudi na najboljših poslovnih šolah v ZDA (Harvard, MIT, Stanford, …).

Za sodelovanje niso potrebne predhodne izkušnje, prav tako ni potrebno imeti že razvite poslovne ideje. Tekom celotnega Startup vikenda bodo namreč sodelujočim na voljo različni mentorji in podjetniki, ki jih lahko pomagajo pri oblikovanju najprimernejšega poslovnega modela. Na koncu bodo mentorji oblikovali komisijo, ki bo zadnji dan izbrala zmagovalca – najboljšo idejo.

Usposabljanja v okviru Startup vikenda bodo potekala v Ljubljani na dveh lokacijah (Tehnološki park in LUI) ter v Novem mestu, Novi Gorici, Mariboru in Kopru.

Več o dogodku lahko preberete tukaj.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje