Zagotovite varovanje osebnih podatkov

Pridobivanje zaupanja s strani uporabnikov se začne z zagotavljanjem njihove zasebnosti. Leta 2008 je bilo na udaru skoraj 10 milijonov žrtev, katerim so ukradli identitete. Zasebnost je tako postala izredno pomembna tako za potrošnike kot tudi za podjetja.
Zagotovite varovanje osebnih podatkov

Ali pravilno skrbite za podatke, ki jih zbirate? (slika: smallbizbee)

Izsledki študije, ki so jo opravili pri Yankee Research, kažejo, da je kar 55 odstotkov uporabnikov odgovorilo, da so že naleteli na spletne incidente, kar jih privede do premislekov o varnosti, ko obiščejo določeno spletno stran.

Število uporabnikov spleta se nenehno veča, prav tako pa tudi število kiberkriminalcev, ki so konstantno na lovu za osebnimi informacijami uporabnikov. Zatorej poskrbite, da vaša politika o zasebnosti vključuje naslednje ključne točke: 

  • Varovanje informacij kot so email naslovi, datumi rojstev ipd.
  • Kaj se bo storilo z zbranimi informacijami?
  • Ali bodo zbrane informacije posredovane tretjim osebam? 
  • Varnostni ukrepi, ki bodo zagotovili varovanje informacij
  • Kako se vaša politika sklada z zakoni?
  • Kontaktne informacije

Politika o zasebnosti mora biti predvsem preprosta in uporabniku prijazna.

 
Vir: smallbizbee

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje