Zagotovite varovanje osebnih podatkov

Pridobivanje zaupanja s strani uporabnikov se začne z zagotavljanjem njihove zasebnosti. Leta 2008 je bilo na udaru skoraj 10 milijonov žrtev, katerim so ukradli identitete. Zasebnost je tako postala izredno pomembna tako za potrošnike kot tudi za podjetja.
Zagotovite varovanje osebnih podatkov

Ali pravilno skrbite za podatke, ki jih zbirate? (slika: smallbizbee)

Izsledki študije, ki so jo opravili pri Yankee Research, kažejo, da je kar 55 odstotkov uporabnikov odgovorilo, da so že naleteli na spletne incidente, kar jih privede do premislekov o varnosti, ko obiščejo določeno spletno stran.

Število uporabnikov spleta se nenehno veča, prav tako pa tudi število kiberkriminalcev, ki so konstantno na lovu za osebnimi informacijami uporabnikov. Zatorej poskrbite, da vaša politika o zasebnosti vključuje naslednje ključne točke: 

  • Varovanje informacij kot so email naslovi, datumi rojstev ipd.
  • Kaj se bo storilo z zbranimi informacijami?
  • Ali bodo zbrane informacije posredovane tretjim osebam? 
  • Varnostni ukrepi, ki bodo zagotovili varovanje informacij
  • Kako se vaša politika sklada z zakoni?
  • Kontaktne informacije

Politika o zasebnosti mora biti predvsem preprosta in uporabniku prijazna.

 
Vir: smallbizbee

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje