Zakaj je Flip IT poseben?

Avtor — 29.07.2011
Flip IT je v osnovi namenjen in prilagojen majhnim in srednjim podjetjem, ki tako prejmejo tehnologijo, ki je na ravni velikih podjetij. Omogoča, da podjetja opremo in storitve preprosto najamejo in s tem prihranijo pri nakupu in vzdrževanju.
Zakaj je Flip IT poseben?

Zakaj je Flip IT poseben?

  • Za majhna in srednja podjetja z vsem, kar imajo veliki. Flip IT je v osnovi namenjen in prilagojen majhnim in srednjim podjetjem, ki največkrat nimajo časa, da bi se ukvarjala z vedno zahtevnejšo tehnologijo. S Flip IT rešitvami tako prejmete tehnologijo, ki je na ravni velikih podjetij, ob tem pa celo znižate stroške in prihranite na času.
  • Najem namesto dragih nakupov. Flip IT omogoča, da vso opremo in storitve, ki jih potrebujete, enostavno najamete. To pomeni, da vam ni potrebno prav ničesar kupovati ter da vse, kar se tiče računalništva in IT, plačate mesečno s fiksno, jasno specificirano in vnaprej znano položnico.
  • Vse, kar potrebujete. V ceno najema je všteto vse, kar resnično potrebujete: strojna oprema, vaši najljubši programi, omrežje, internet, podpora … Vsi vaši podatki so zavarovani pred virusi in trojanskimi konji ter se avtomatizirano varnostno kopirajo. Mi poskrbimo za vse licence, nadgradnje in servis, kar pomeni, da vse okvarjene komponente brezplačno zamenjamo.
  • Prilagodite lastnim potrebam: hitrost in udobje. Flip IT v celoti postavimo v dveh delovnih dneh. Vse podatke in programe enostavno prenesemo, tako da prehoda pri delu ne boste niti opazili. Pričakujete novega sodelavca? Celotno delujoče okolje mu postavimo v nekaj urah.
  • Mobilnost, udobje, varnost, enostavnost. Pri Flip IT je težko spregledati vse prednosti: mobilnost, udobje, varnost in enostavnost. Do vašega računalniškega namizja lahko dostopate s katerekoli naprave kadarkoli. To pomeni, da lahko vsak trenutek pregledujete vaše dokumente in uporabljate vaše programe, ne glede na to, ali je to službeni računalnik, domači prenosnik, iPad, pametni mobilnik … Vaše namizje bo vedno enako.
  • Nič problemov. Okvara računalnika, izpad omrežja ali interneta, nedelujoč strežnik, nestabilna programska oprema? Vse to je za vas sedaj zgodovina. Vse probleme odpravijo naši certificirani inženirji v ceni najema.

Prednosti uvedbe Flip IT v vaše podjetje je res veliko. Preizkusite jih!

Pridobite si demonstracijski račun ali naročite naše strokovnjake na informacijski pregled možnosti v vašem podjetju ter se tako pridružite vsak dan večjemu številu naših uporabnikov.

Več na spletni strani Flip IT >>


Oznake: , ,