Zakaj je sedaj pravi čas za vstop v podjetništvo?

Najverjetneje ste tudi vi eden mnogih, ki ima željo po vstopu v podjetništvo, a se iz različnih razlogov preprosto ne morete pripraviti do tega, da bi to zares storili. Preberite si, zakaj je sedaj pravi čas, da postanete podjetnik.
Zakaj je sedaj pravi čas za vstop v podjetništvo?

Zakaj je sedaj pravi čas za vstop v podjetništvo? (Vir slike: sxc.hu)

1. Ker to dolgujete sebi.

Ljudje velikokrat zavlačujejo z vstopom v podjetništvo, saj menijo, da niso dovolj sposobni, da bi lahko vodili svoje podjetje, mnoge pa ustavlja tudi strah pred neuspehom ali podzavestno prepričanje, da si uspeha ne zaslužijo. V kolikor ste tudi sami polni izgovorov, je sedaj čas, da potegnete črto pod starim razmišljanjem in na svet začnete gledati z drugačne, bolj pozitivne perspektive. Postati boste morali nekoliko bolj sebični in se končno postaviti zase. Kdaj, če ne sedaj?

2. Ker imate odlično poslovno idejo.

Pogosto imajo ljudje povsem napačne predstave o podjetnikih. Menijo, da podjetniki svoje delo opravljajo zgolj zaradi denarja, a resnica je velikokrat povsem drugačna. Mnogi v svet podjetništva vstopijo zato, ker imajo idejo, s katero bi lahko spremenili svet na bolje. Če imate tudi vi poslovno idejo, ki ima velik potencial, da lahko pozitivno vpliva na našo družbo, se le lotite dela. Mnogi vam bodo hvaležni!

3. Ker ne želite kasneje česa obžalovati.

Prav vsakdo izmed nas ima vsaj nekaj obžalovanj v življenju. Zazremo se v prihodnost in si zaželimo, da bi nekatere stvari napravili drugače. Če ste si od nekdaj želeli postati podjetnik oz. podjetnica, je sedaj nastopil čas, da napravite odločitev in to zares postanete. V starosti boste gotovo veliko bolj obžalovali nekaj, kar niste storili, kot pa nekaj, kar ste naredili narobe!

4. Ker bo pomoč prišla, ko jo boste potrebovali.

Mogoče je eden od razlogov, da odlašate s podjetništvom ta, da ne poznate dovolj ljudi, ki bi vam lahko pomagali kasneje, ko boste zares vstopili v podjetniške vode. A nikar ne skrbite – ko boste postali podjetnik oz. podjetnica, boste s primernim pristopom tako rekoč čez noč spoznali ogromno somišljenikov, med katerimi boste gotovo našli tudi poslovne partnerje in mentorje. Potreben je le prvi korak!

Vir: Young Entrepreneur

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje