Zakaj je Skype prenehal delovati?

Na uradnem blogu podjetja so obrazložili težave, ki so se pojavile 16. avgusta, krivec pa naj bi bila Microsoftova Okna.
Zakaj je Skype prenehal delovati?

Skype je odkril težavo.

Peer-to-peer mreža Skype je v četrtek, 16. avgusta, naletela na do tedaj neznane težave, ki so za večino uporabnikov pomenile nezmožnost uporabe storitve več kot 36 ur.

Zlom je povzročil ponovni zagon številnih osebnih računalnikov, ki so naložili najnovejše varnostne posodobitve preko Windows Update. Sledilo je veliko zahtev po vpisu v storitev, kar pa je bilo za oslabljeno peer-to-peer mrežo kritično.

Skype sicer ima vgrajeno zaščito za tovrstne dogodke, a je bil ta tako specifičen, da je odkril do tedaj še neznano napako.

V uradni izjavi so zagotovili, da varnost uporabnikov ni bila ogrožena, posebej pa so poudarili, da dandanes nobena komunikacijska mreža ne deluje brez napak.

Vir:  Skype

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje