Zakaj je zdaj čas za ustanovitev podjetja?

Najhujši časi gospodarske krize so za nami in mnogi menijo, da lahko prav povečanje števila malih podjetij gospodarstvo privede v boljše čase. Poglejmo si tri razloge, zakaj je zdaj pravi čas za ustanovitev svojega podjetja.

1. V podjetništvo so vključeni vsi – stari in mladi

Spremembe v življenjskem stilu, ki smo jim priča v zadnjih letih, so spremenile tudi ljudi. Mladi zavračajo tradicionalne zaposlitvene poti in iščejo nove izzive, saj si želijo obogatiti svoje življenje. Veliko jih prav zaradi tega ustanovi lastno podjetje, zaradi česar je v podjetništvu stalno prisoten svež veter in nove poslovne ideje.

2. Obstajajo kraji, kjer lahko hitro najdete ekipo podobno mislečih

Določena mesta v svetu se hitro in vztrajno spreminjajo v podjetniške meke, kjer je stopnja spodbujanja gospodarstva velika in število novo odprtih podjetij višje iz dneva v dan. V kolikor za svoj startup potrebujete ekipo podjetnih in sposobnih ljudi, je morda čas, da se odpravite v Austin ali v New York in jo poiščete kar tam. 

3. Možnosti marketinga so neskončne

Družabna omrežja, kot so Facebook, Twitter, LinkedIn in druga, so odprla nove možnosti za podjetja, ki se lahko z njihovo pomočjo odlično tržijo. Tudi v primeru, da niste povsem vešči pri ravnanju z omenjenimi platformami, pa so vam v pomoč lahko neštete aplikacije, ki objavljanje vsebin na družabnih omrežjih močno poenostavijo. 

Vir: Entrepreneur

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje