Zakaj je zdaj čas za ustanovitev podjetja?

Najhujši časi gospodarske krize so za nami in mnogi menijo, da lahko prav povečanje števila malih podjetij gospodarstvo privede v boljše čase. Poglejmo si tri razloge, zakaj je zdaj pravi čas za ustanovitev svojega podjetja.

1. V podjetništvo so vključeni vsi – stari in mladi

Spremembe v življenjskem stilu, ki smo jim priča v zadnjih letih, so spremenile tudi ljudi. Mladi zavračajo tradicionalne zaposlitvene poti in iščejo nove izzive, saj si želijo obogatiti svoje življenje. Veliko jih prav zaradi tega ustanovi lastno podjetje, zaradi česar je v podjetništvu stalno prisoten svež veter in nove poslovne ideje.

2. Obstajajo kraji, kjer lahko hitro najdete ekipo podobno mislečih

Določena mesta v svetu se hitro in vztrajno spreminjajo v podjetniške meke, kjer je stopnja spodbujanja gospodarstva velika in število novo odprtih podjetij višje iz dneva v dan. V kolikor za svoj startup potrebujete ekipo podjetnih in sposobnih ljudi, je morda čas, da se odpravite v Austin ali v New York in jo poiščete kar tam. 

3. Možnosti marketinga so neskončne

Družabna omrežja, kot so Facebook, Twitter, LinkedIn in druga, so odprla nove možnosti za podjetja, ki se lahko z njihovo pomočjo odlično tržijo. Tudi v primeru, da niste povsem vešči pri ravnanju z omenjenimi platformami, pa so vam v pomoč lahko neštete aplikacije, ki objavljanje vsebin na družabnih omrežjih močno poenostavijo. 

Vir: Entrepreneur

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje