Zakaj mladi podjetniki potrebujejo novoletne zaobljube?

Morda se vam zdijo novoletne zaobljube smešne, vendar so za mlade podjetnike še kako pomembne. Vsekakor si zapisane obljube ne dovolite pustiti zgolj na papirju. V nadaljevanju vam predstavljamo tri, ki vam jih priporočamo izpolniti.
Zakaj mladi podjetniki potrebujejo novoletne zaobljube?

Zakaj mladi podjetniki potrebujejo novoletne zaobljube? (Vir slike: sxc.hu)

Novoletne zaobljube so plani za prihodnost in tako jih moramo tudi obravnavati. Bodite pozorni, da plani ne postanejo zgolj neuresničene želje. Predstavljamo vam tri novoletne zaobljube, ki se jih splača uvrstiti na seznam:

1. Več delegiranja

Dobro premislite, katere naloge opravljate in katere izmed teh vam vzamejo največ časa ter ne pripomorejo k gradnji posla. Prav tako razmislite o delegiranju bolj pomembnih nalog, ki vam vzamejo preveč časa, kot je na primer podpora strankam.

2. Izboljšajte razmerje delo-zasebno življenje

Ko si boste določali razmerje med delom in zasebnim življenjem, le-to določite realistično in tako, da boste kar najbolj produktivni.

3. Sprotno ocenjujte napredek

Vedno sproti preverjajte vaš napredek in neprestano popravljate stvari, v kolikor le-te niso dovolj učinkovite. Zapomnite si, vedno obstaja prostor za izboljšave, zato bodite vedno pozorni, kje lahko stvari popravite, da jih boste opravili hitreje, bolje in bolj učinkovito.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: ,