Zakaj mladi podjetniki potrebujejo novoletne zaobljube?

Morda se vam zdijo novoletne zaobljube smešne, vendar so za mlade podjetnike še kako pomembne. Vsekakor si zapisane obljube ne dovolite pustiti zgolj na papirju. V nadaljevanju vam predstavljamo tri, ki vam jih priporočamo izpolniti.
Zakaj mladi podjetniki potrebujejo novoletne zaobljube?

Zakaj mladi podjetniki potrebujejo novoletne zaobljube? (Vir slike: sxc.hu)

Novoletne zaobljube so plani za prihodnost in tako jih moramo tudi obravnavati. Bodite pozorni, da plani ne postanejo zgolj neuresničene želje. Predstavljamo vam tri novoletne zaobljube, ki se jih splača uvrstiti na seznam:

1. Več delegiranja

Dobro premislite, katere naloge opravljate in katere izmed teh vam vzamejo največ časa ter ne pripomorejo k gradnji posla. Prav tako razmislite o delegiranju bolj pomembnih nalog, ki vam vzamejo preveč časa, kot je na primer podpora strankam.

2. Izboljšajte razmerje delo-zasebno življenje

Ko si boste določali razmerje med delom in zasebnim življenjem, le-to določite realistično in tako, da boste kar najbolj produktivni.

3. Sprotno ocenjujte napredek

Vedno sproti preverjajte vaš napredek in neprestano popravljate stvari, v kolikor le-te niso dovolj učinkovite. Zapomnite si, vedno obstaja prostor za izboljšave, zato bodite vedno pozorni, kje lahko stvari popravite, da jih boste opravili hitreje, bolje in bolj učinkovito.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje