Založba Verlag Dashöfer sedaj omogoča varno in hitro pripravo gospodarskih pogodb

Avtor Verlag Dashöfer — 27.11.2009
Komentiraj!
Vzorci aktualnih pogodb online je prvi spletni portal z veljavnimi vzorci pogodb, ki omogoča hitro in enostavno sestavljanje gospodarskih pogodb po fiksni ceni.
Založba Verlag Dashöfer sedaj omogoča varno in hitro pripravo gospodarskih pogodb

Verlag Dashöfer predstavlja portal Vzorci aktualnih pogodb.

Sklepanje pogodb je postalo vsakdanjik vsakega uspešnega poslovneža, vendar v mnogih primerih še vedno predstavlja veliko improvizacijo. Posledice so pogosto zelo presenetljive, žal v negativnem smislu.

Zagotovo je dosti bolj smiselno, da podjetnik pogodbo sestavi sistematično s strokovno pomočjo. Takšno strokovno pomoč uporabniki portala najdejo v komentarjih, ki spremljajo vzorce pogodb. Slednji vsebujejo razlage standardnih elementov pogodbe, kot so predpostavke za veljavno sklenitev ter obveznosti, pravice in odgovornosti pogodbenih strani.

Prava vrednost komentarjev k pogodbam se pokaže v razlagah tveganj, ki spremljajo posamezne pogodbe in varovalnih določbah, s katerimi se lahko zavarujemo. Prav tako je v komentarjih moč najti davčno – finančne posledice sklenjenih pogodb. Kot pravijo v založbi Verlag Dashöfer je s pomočjo le teh možno izbrati pogodbo, ki zagotavlja nižjo davčno stopnjo, kot morebitna druga pogodba, s katero bi sicer lahko izpeljali enak posel.

Med vzorci pogodb lahko najdete tudi pogodbe v angleškem, nemškem, hrvaškem in italijanskem jeziku. Gospa Saša Maihajlovič iz podjetja Ericsson, d.o.o. pravi »Smo zadovoljni uporabnik Vzorcev aktualnih pogodb, kjer večkrat najdemo odgovor na naše vprašanje. Glede na to, da smo del multinacionalne verige, pa nam še posebej prav pridejo vzorci pogodb v angleškem jeziku in to na enem mestu.«

Priprava pogodbe, ki zagotavljala pravno varnost, je s pomočjo portala Vzorci aktualnih pogodb postala preprostejša.

 

Vir: založba Verlag Dashöfer, www.dashofer.si

Prijavi se na e-novice!