Zamenjava za Outlook?

Brezplačni, z oglasi podprti programi za pošiljanje elektronske pošte v podjetništvu vse bolj izpodrivajo programe kot so Outlook in Lotus Notes. Mlado podjetje Unison Technologies je v torek predstavilo zmogljiv program za komunikacijo, ki izgleda kot kombinacija Outlook-a in Skype-a in združuje e-pošto, direktno sporočanje in VoIP telefonski sistem sporočanja.
Zamenjava za Outlook?

Novi vsestranski programi e-sporočanja .

Program Unison izgleda kot Microsoft Outlook in vključuje e-pošto, kontakte ter koledar. Poleg tega omogoča direktno komuniciranje in povezavo s programi Jabber, Gtalk, MSN Messenger in ICQ. Deluje tudi kot centrala za VoIP telefonske sisteme, z možnostjo ustavitve klica ali preusmeritve na drug telefon. Povezan je s sistemom direktnega sporočanja, tako da se vaš status ob prevzemu klica spremeni v nedosegljiv. Omogoča tudi poslušanje, shranjevanje in posredovanje govornih sporočil in snemanje telefonskih pogovorov.

Program je še posebej primeren za mlade podjetnike, saj je na voljo v brezplačni različici, ki vsebuje oglase. Za verzijo brez oglasov pa bo potrebno odšteti nekaj denarja.

Na tem trgu omenjeno podjetje ni samo, saj se s kombinacijo oglasov in podjetniškega e-sporočanja na trgu pojavlja še podjetje WrapMail.

Vir: Techcrunchit

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Predavanje: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje