Zamenjava za Outlook?

Brezplačni, z oglasi podprti programi za pošiljanje elektronske pošte v podjetništvu vse bolj izpodrivajo programe kot so Outlook in Lotus Notes. Mlado podjetje Unison Technologies je v torek predstavilo zmogljiv program za komunikacijo, ki izgleda kot kombinacija Outlook-a in Skype-a in združuje e-pošto, direktno sporočanje in VoIP telefonski sistem sporočanja.
Zamenjava za Outlook?

Novi vsestranski programi e-sporočanja .

Program Unison izgleda kot Microsoft Outlook in vključuje e-pošto, kontakte ter koledar. Poleg tega omogoča direktno komuniciranje in povezavo s programi Jabber, Gtalk, MSN Messenger in ICQ. Deluje tudi kot centrala za VoIP telefonske sisteme, z možnostjo ustavitve klica ali preusmeritve na drug telefon. Povezan je s sistemom direktnega sporočanja, tako da se vaš status ob prevzemu klica spremeni v nedosegljiv. Omogoča tudi poslušanje, shranjevanje in posredovanje govornih sporočil in snemanje telefonskih pogovorov.

Program je še posebej primeren za mlade podjetnike, saj je na voljo v brezplačni različici, ki vsebuje oglase. Za verzijo brez oglasov pa bo potrebno odšteti nekaj denarja.

Na tem trgu omenjeno podjetje ni samo, saj se s kombinacijo oglasov in podjetniškega e-sporočanja na trgu pojavlja še podjetje WrapMail.

Vir: Techcrunchit