Zamenjava za Outlook?

Brezplačni, z oglasi podprti programi za pošiljanje elektronske pošte v podjetništvu vse bolj izpodrivajo programe kot so Outlook in Lotus Notes. Mlado podjetje Unison Technologies je v torek predstavilo zmogljiv program za komunikacijo, ki izgleda kot kombinacija Outlook-a in Skype-a in združuje e-pošto, direktno sporočanje in VoIP telefonski sistem sporočanja.
Zamenjava za Outlook?

Novi vsestranski programi e-sporočanja .

Program Unison izgleda kot Microsoft Outlook in vključuje e-pošto, kontakte ter koledar. Poleg tega omogoča direktno komuniciranje in povezavo s programi Jabber, Gtalk, MSN Messenger in ICQ. Deluje tudi kot centrala za VoIP telefonske sisteme, z možnostjo ustavitve klica ali preusmeritve na drug telefon. Povezan je s sistemom direktnega sporočanja, tako da se vaš status ob prevzemu klica spremeni v nedosegljiv. Omogoča tudi poslušanje, shranjevanje in posredovanje govornih sporočil in snemanje telefonskih pogovorov.

Program je še posebej primeren za mlade podjetnike, saj je na voljo v brezplačni različici, ki vsebuje oglase. Za verzijo brez oglasov pa bo potrebno odšteti nekaj denarja.

Na tem trgu omenjeno podjetje ni samo, saj se s kombinacijo oglasov in podjetniškega e-sporočanja na trgu pojavlja še podjetje WrapMail.

Vir: Techcrunchit

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje