Zamenjava za Outlook?

Brezplačni, z oglasi podprti programi za pošiljanje elektronske pošte v podjetništvu vse bolj izpodrivajo programe kot so Outlook in Lotus Notes. Mlado podjetje Unison Technologies je v torek predstavilo zmogljiv program za komunikacijo, ki izgleda kot kombinacija Outlook-a in Skype-a in združuje e-pošto, direktno sporočanje in VoIP telefonski sistem sporočanja.
Zamenjava za Outlook?

Novi vsestranski programi e-sporočanja .

Program Unison izgleda kot Microsoft Outlook in vključuje e-pošto, kontakte ter koledar. Poleg tega omogoča direktno komuniciranje in povezavo s programi Jabber, Gtalk, MSN Messenger in ICQ. Deluje tudi kot centrala za VoIP telefonske sisteme, z možnostjo ustavitve klica ali preusmeritve na drug telefon. Povezan je s sistemom direktnega sporočanja, tako da se vaš status ob prevzemu klica spremeni v nedosegljiv. Omogoča tudi poslušanje, shranjevanje in posredovanje govornih sporočil in snemanje telefonskih pogovorov.

Program je še posebej primeren za mlade podjetnike, saj je na voljo v brezplačni različici, ki vsebuje oglase. Za verzijo brez oglasov pa bo potrebno odšteti nekaj denarja.

Na tem trgu omenjeno podjetje ni samo, saj se s kombinacijo oglasov in podjetniškega e-sporočanja na trgu pojavlja še podjetje WrapMail.

Vir: Techcrunchit

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje