Zaposlitveni torek v Novi KBM

Sledil je drugi v vrsti Zaposlitvenih torkov organiziran s strani Zavoda Nefiks in ŠOU v Ljubljani v tem študijskem letu in sicer v poslovalnici NKBM Ljubljana center. Udeleženci so izvedeli veliko o zaposlovanju, kar jim bo zagotovo prišlo prav v nadaljnji karieri.
Zaposlitveni torek v Novi KBM

Zaposlitveni torek v Novi KBM

Peter Popovič, vodja poslovalnice, je z udeleženci delil sistem delovanja banke, predstavil posebnosti sodobne poslovalnice, pod katere spadajo odprta delovna mesta, ki omogočajo profesionalen in oseben pristop, ter sodobna tehnologija in izvirna prostorska zasnova, zaradi katere je poslovalnica tudi prijetno izobraževalno in družabno središče. Z modernim pristopom je Nova KBM navdušila predvsem tiste, ki so želeli od svoje banke nekoliko več sproščenosti, h kateri pripomore tudi skodelica kave ob posvetu z bančnikom, ter delovni čas, prilagojen sodobnemu ritmu življenja. Pogovor z udeleženci se je razvil tudi v smer trenutnega finančnega trga in pogojev kreditiranja. Vodja poslovalnice jim je tako zaupal vizijo, da presojajo posojo denarja fizičnim osebam po tem, če bi jim v danem trenutku posodili svoj denar. Tako uslužbenci dejansko dihajo z banko. Mlade pa je tudi opozoril na odgovorno ravnanje z denarjem.

Pomembna komponenta Zaposlitvenih torkov je tudi neformalno druženje in spoznavanje ključnih kadrov podjetja ter možnost kontakta z njimi. Udeleženka Maja, ki je iskalka študentka ekonomije je povedala: “zelo odlično predavanje, izvedela sem veliko o zaposlovanju, kar mi bo prav prišlo pri nadaljnji karieri.”

Domen, ki se je prvič udeležil Zaposlitvenega torka meni: “da je zelo pomembno pridobiti informacije o sektorju, preden se poskusimo vključiti vanj.
Zaposlitveni torek so zaključili z debato o težavah, s katerimi se mladi soočajo pri vstopu na trg delovne sile, kako se z njimi na najboljši način lahko spoprimejo, za konec pa so si še ogledali moderni koncept poslovalnice.

Tina je podala še sklepno misel: “Čim več takšnih delavnic, ki mladim na drugačen način omogočijo vpogled v delo in predstavitev bodočih delodajalcev.”

Vir: Talentiran.si

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje