Zaposlitveni torek v Novi KBM

Sledil je drugi v vrsti Zaposlitvenih torkov organiziran s strani Zavoda Nefiks in ŠOU v Ljubljani v tem študijskem letu in sicer v poslovalnici NKBM Ljubljana center. Udeleženci so izvedeli veliko o zaposlovanju, kar jim bo zagotovo prišlo prav v nadaljnji karieri.
Zaposlitveni torek v Novi KBM

Zaposlitveni torek v Novi KBM

Peter Popovič, vodja poslovalnice, je z udeleženci delil sistem delovanja banke, predstavil posebnosti sodobne poslovalnice, pod katere spadajo odprta delovna mesta, ki omogočajo profesionalen in oseben pristop, ter sodobna tehnologija in izvirna prostorska zasnova, zaradi katere je poslovalnica tudi prijetno izobraževalno in družabno središče. Z modernim pristopom je Nova KBM navdušila predvsem tiste, ki so želeli od svoje banke nekoliko več sproščenosti, h kateri pripomore tudi skodelica kave ob posvetu z bančnikom, ter delovni čas, prilagojen sodobnemu ritmu življenja. Pogovor z udeleženci se je razvil tudi v smer trenutnega finančnega trga in pogojev kreditiranja. Vodja poslovalnice jim je tako zaupal vizijo, da presojajo posojo denarja fizičnim osebam po tem, če bi jim v danem trenutku posodili svoj denar. Tako uslužbenci dejansko dihajo z banko. Mlade pa je tudi opozoril na odgovorno ravnanje z denarjem.

Pomembna komponenta Zaposlitvenih torkov je tudi neformalno druženje in spoznavanje ključnih kadrov podjetja ter možnost kontakta z njimi. Udeleženka Maja, ki je iskalka študentka ekonomije je povedala: “zelo odlično predavanje, izvedela sem veliko o zaposlovanju, kar mi bo prav prišlo pri nadaljnji karieri.”

Domen, ki se je prvič udeležil Zaposlitvenega torka meni: “da je zelo pomembno pridobiti informacije o sektorju, preden se poskusimo vključiti vanj.
Zaposlitveni torek so zaključili z debato o težavah, s katerimi se mladi soočajo pri vstopu na trg delovne sile, kako se z njimi na najboljši način lahko spoprimejo, za konec pa so si še ogledali moderni koncept poslovalnice.

Tina je podala še sklepno misel: “Čim več takšnih delavnic, ki mladim na drugačen način omogočijo vpogled v delo in predstavitev bodočih delodajalcev.”

Vir: Talentiran.si

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje