Brezplačni predavanji Zavoda mladi podjetnik!

Avtor — 21.07.2009
Zavod mladi podjetnik bo v prvem Evropskem tednu podjetništva organiziral dve brezplačni predavanji. Prvo bo 11. maja na temo izterjave dolgov, v torek 12. maja pa osnove DDVja in aktualne spremembe.
Brezplačni predavanji Zavoda mladi podjetnik!

Predavanja v okviru prvega Evropskega tedna podjetništva.

V ponedeljek, 11. maja, bo mag. Gordana Tekavčič predstavila tehnike in oblike izterjave dolgov. Slovenija je znan prostor z visoko plačilno nedisciplino, gospodarska kriza pa upnike postavlja v še toliko bolj nehvaležen položaj. Ne dovolite, da bi zaradi neplačnikov trpel vaš posel.

Dobimo se ob 18ih, na Fakulteti za elektrotehniko v predavalnici 2.

 

Izterjava dolgov v času recesije –>

 

V torek, 12. maja vam bo Natalija Kunstek, davčna svetovalka v svetovno priznani revizorski hiši Deloitte, predstavila DDV in zakone povezane z njim, kdaj je pametno DDV zaračunat ter predstavila spremembe v direktivi DDV, ki bodo uveljavljene do konca leta.

Dobimo se ob 18ih, na Fakulteti za elektrotehniko v predavalnici 1.

 

Osnove DDV in prihajajoče spremembe –>

 

Prvi Evropski teden podjetništva, ki se bo odvijal od 6. do 14. maja 2009, je kampanja za spodbujanje podjetništva po Evropi in informiranje podjetnikov o podpori, ki jim je na voljo na evropski, državni in lokalni ravni. Podjetniki bodo prejeli vrsto informacij, nasvetov, podpor in idej, ki jim bodo pomagali pri nadaljnjem razvoju dejavnosti.