Brezplačni predavanji Zavoda mladi podjetnik!

Avtor Egon Ravbar — 21.07.2009
Komentiraj!
Zavod mladi podjetnik bo v prvem Evropskem tednu podjetništva organiziral dve brezplačni predavanji. Prvo bo 11. maja na temo izterjave dolgov, v torek 12. maja pa osnove DDVja in aktualne spremembe.
Brezplačni predavanji Zavoda mladi podjetnik!

Predavanja v okviru prvega Evropskega tedna podjetništva.

V ponedeljek, 11. maja, bo mag. Gordana Tekavčič predstavila tehnike in oblike izterjave dolgov. Slovenija je znan prostor z visoko plačilno nedisciplino, gospodarska kriza pa upnike postavlja v še toliko bolj nehvaležen položaj. Ne dovolite, da bi zaradi neplačnikov trpel vaš posel.

Dobimo se ob 18ih, na Fakulteti za elektrotehniko v predavalnici 2.

 

Izterjava dolgov v času recesije -->

 

V torek, 12. maja vam bo Natalija Kunstek, davčna svetovalka v svetovno priznani revizorski hiši Deloitte, predstavila DDV in zakone povezane z njim, kdaj je pametno DDV zaračunat ter predstavila spremembe v direktivi DDV, ki bodo uveljavljene do konca leta.

Dobimo se ob 18ih, na Fakulteti za elektrotehniko v predavalnici 1.

 

Osnove DDV in prihajajoče spremembe -->

 

Prvi Evropski teden podjetništva, ki se bo odvijal od 6. do 14. maja 2009, je kampanja za spodbujanje podjetništva po Evropi in informiranje podjetnikov o podpori, ki jim je na voljo na evropski, državni in lokalni ravni. Podjetniki bodo prejeli vrsto informacij, nasvetov, podpor in idej, ki jim bodo pomagali pri nadaljnjem razvoju dejavnosti.

 SMEweek

JAPTI

Prijavi se na e-novice!