Zavod mladi podjetnik predstavlja MP računovodstvo

Avtor Borut Borštnik — 21.09.2009
Komentiraj!
Danes pričenjamo s promocijo nove MP storitve, ki je namenjena spodbujanju podjetništva med podjetniki začetniki: MP računovodstvom. Gre za zelo ugodno storitev vodenja računovodstva, ki jo izvajajo naši partnerji - računovodski servisi po vsej Sloveniji. Vsak izmed njih uporablja tudi spletno računovodstvo miniMAX.
Zavod mladi podjetnik predstavlja MP računovodstvo

MP predstavlja MP računovodstvo za mlade podjetnike.

Storitev je po MP spletni strani, ki smo jo predstavili pred nekaj tedni, druga subvencionirana storitev, ki jo ponujamo v sodelovanju z našimi partnerji. Obe omenjeni storitvi omogoča sodelovanje različnih podjetij, ki so se odločili pomagati mladim podjetnikom ter se tako odpovedali delu svojega zaslužka.

MP računovodstvo se začne pri ceni 75 evrov + DDV mesečno, v ceno pa ni všteto le klasično računovodstvo. Gre namreč za kombinacijo med klasičnim računovodstvom, ki ga opravljajo računovodje po vseh Slovenskih regijah ter spletnim računovodstvom miniMAX. Takšna oblika vodenja računovodstva vašega podjetja ima kar nekaj prednosti pred samo klasičnim računovodstvom.

S partnerji smo uspeli izoblikovati izredno ugodno ceno. Za mala podjetja se cena začne že pri 75 evrov + DDV na mesec. V ceno je všteta tudi licenca za miniMAX, ki ga lahko uporabljate za vodenje vašega podjetja, hkrati pa so vštete tudi letne bilance (ki stanejo tudi do več sto evrov), kar pomeni da gre za izjemno privlačno ceno. Hkrati to pomeni, da odpade za nekatere nepričakovan letni strošek, ki se tako porazdeli med vseh 12 mesecev leta.  

Hkrati smo bili pri izbiri računovodstev pozorni tudi na to, da smo v skupino vključili računovodstva, ki poleg osnovne dejavnosti, računovodstva, ponujajo tudi svetovanje ob sami ustanovitvi podjetja, kar je kot nalašč za mlade podjetnike, ki velikokrat ne vedo, katero obliko podjetja izbrati.


Več si lahko preberete na podstrani MP računovodstvo >>

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!