Zavod mladi podjetnik pričel ponujati spletne strani

Avtor — 31.08.2009
Zaradi velikega povpraševanja po predstavitvi podjetij na spletu smo se v Zavodu mladi podjetnik odločili, da mladim podjetnikom ponudimo ugodno predstavitev na spletu. Povezali smo se s podjetjema NiteoWeb d.o.o. in Internet.si d.o.o., ki sta prisluhnili našim željam ter ponudili izdelavo kakovostnih spletnih strani po subvencionirani ceni - že od 290 EUR + DDV.
Zavod mladi podjetnik pričel ponujati spletne strani

Zavod mladi podjetnik ponuja izdelavo subvencionirane spletne strani.

Storitev je namenjena predvsem podjetnikom v začetkih poslovanja. Zavedamo se namreč, da so začetni koraki težki, zato smo se odločili pomagati.

Velik poudarek pri izbiri ponudnika smo dali razširljivosti in dostopnosti spletne rešitve, saj ne želimo, da naši obiskovalci kupijo spletno stran, katere nimajo možnost razširjati ali pa razvijati pri drugem ponudniku.

S paketi MP spletne strani smo to dosegli. Strani so namreč izredno enostavne in ugodne, osnovane so na odprto-kodnem sistemu WordPress in tako izredno razširljive. Obenem podjetje Internet.si d.o.o. ponuja še kupon za 200 evrov pri Google AdWords tekstovni oglasi, pri premium paketu pa je vključeno tudi brezplačno oglaševanje na portalu mladipodjetnik.si v vrednosti 200 evrov. 

 

Več si preberite tukaj: Iščete ugodno rešitev za svojo prvo spletno stran?