Zberite pogum in uresničite svoje sanje

Raziskave kažejo, da se veča trend ustanavljanja podjetji, saj se vse več ljudi odloča za uresničitev svojih idej, hobijev ali sanj v poslovne priložnosti. Pred ustanovitvijo lastnega podjetja se ljudje največkrat soočajo s strahom pred spremembami, neuspehom in odgovornostjo.
Zberite pogum in uresničite svoje sanje

Naša prihodnost je odvisna od nas samih.

V kolikor nam uspe odstraniti te prepreke in stopiti na pot podjetništva, nas morda čakajo lepši časi, saj drugače v bistvu z delom v drugem podjetju vlagamo svojo kreativnost in potencial v uresničevanje tujih sanj. Zakaj torej tega ne bi naredili za svoje sanje?

Strah pri podjetništvu pogosto izvira iz neznanja in nepoznavanja določenega področja, zato se je dobro dodatno izobraževati in svoje znanje izpopolniti. Izdelajte seznam bojazni, kaj vas zavira, kakšna se vam zdi ideja, ali je finačno prevelik zalogaj za vas ali se bojite neuspeha ali imate dovolj podpore… zapišite vse. Tako se boste zavedali svojih bojazni in se boste lahko soočili z njimi.

Obkrožiti se moramo z ljudmi, ki nam lahko pomagajo razviti našo idejo, nam pomagajo pri razvoju načrta, predstavijo predosti in slabosti ideje in nas vzpodbujajo, zato delujemo po principu več glav več ve. Pomoč lahko poiščemo tudi v obliki mentorstva, saj je mentor kot oseba, ki bo delila svoje izkušnje in znanje z nami in nas spoznala s pravimi ljudmi, izkušnja neprecenljive vrednosti. Preglejte programe mentorstva, naredite seznam podjetij, ki vas navdušujejo in poskusite stopiti v stik z njihovimi vodilnimi, vprašajte znance za morebitne nove kontakte. Pomembno je mreženje!

Preden se lotite česarkoli raziščite svojo idejo, poiščite podjetje iz istega ali podobnega področja in poglejte kako je njim uspelo. Idejo razvijajte počasi ne prehitevajte dogodkov, cilj naj bo vedno pred očmi. Vsekakor pa pustite času čas, ne obupajte pri prvem neuspehu in nikakor ne zahtevajte preveč od sebe, saj proces učenja nujno vključuje tudi napake in zmote. Nenazadnje, uspeh je niz neuspehov.

Vir: Work.com

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje