ZDA bodo investirale 2 milijardi dolarjev v sončno energijo

V ZDA bo podjetje Abengoa Solar, s finančno pomočjo države, zgradilo največjo sončno elektrarno na svetu.
ZDA bodo investirale 2 milijardi dolarjev v sončno energijo

Sončna elektrarna (vir slike: http://solarproductsdirect.com/)

Ameriški predsednik Obama je napovedal, da bo oddelek za energijo (Department of Energy oz. DOE) prispeval skoraj 2 milijardi ameriških dolarjev dvema energetskima podjetjema, Abengoa Solar in Abound Solar. Omenjena finančna pomoč bo predvidoma pripomogla k nastanku več kot 5.000 delovnih mest, od tega 1.600 stalnih delovnih mest.

Pri Abengola Solar pravijo, da bodo s finančno pomočjo zgradili največjo sončno elektrarno na svetu. Elektrarna, ki jo bodo kmalu začeli graditi v Arizoni, bo proizvedla dovolj energije za oskrbo 70.000 gospodinjstev in pri tem zmanjšala izpust CO2 za približno 475.000 ton letno.

Ameriški predsednik dodaja, da sta to zgolj dva od številnih projektov iz naslova projekta čiste energije.

 

Vir: Mashable

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje