Združite ljubezen do hobija s svojo službo

Avtor — 04.02.2010
Kirsten Pingle, 34-letnica, se je odločila, da bo svojo strast do starin združila s svojo redno službo. Tako je odprla Onion River Antiques.
Združite ljubezen do hobija s svojo službo

Združite hobi s službo (slika: burlingtonpress)

Kirsten pravi, da je vedno imela rada starine ter jih je tudi povsod iskala in kupovala. Prijateljice so ji svetovale, naj odpre lastno trgovino s starinami in tako se je tudi zgodilo. Odločila se je, da se preizkusi, ko se je odprlo prosto mesto v stavbi, ki si jo lastita njuna starša. Druge starinarnice v bližini so uspešne, zato upa, da bo tudi sama uspela. Bančnega posojila si ji za enkrat ni bilo treba izposoditi, denar jemlje iz lastnega žepa. Je pa hitro ugotovila, da si lastniki starinarnic med seboj zelo pomagajo in so kot ena velika družina.

Kirsten starine išče že od osemnajstega leta dalje, sedaj pa posveča pozornost predvsem stvarem, ki so dragocene in med ljubitelji starin tudi zaželene. Njen najljubši kos je kar njen dom – starinski kabinet, ki ji služi kot center za zabavo in sproščanje.

V trgovini rada kombinira staro z novim. Zbiratelji na primer iščejo stare razglednice za v svoje zbirke, drugi pa novejše, da jih lahko pošljejo svojim prijateljem in jih drugje ne najdejo. 

Če bi tudi vi radi združili ljubezen do hobija s svojo službo, si preberite celoten intervju, ki vas bo zagotovo naučil česa novega.

 

Vir: Burlington

Oznake: