Združljive toner kartuše sčasoma stanejo do dvakrat več kot originalne toner kartuše

Avtor Sponzorirano — 25.01.2010
Komentiraj!
Nedavni testi dokazujejo, da so lahko združljive toner kartuše nezanesljive in pogosto povzročajo težave, medtem ko so originalne toner kartuše HP na testih pokazale izredno zanesljivost, dosledne rezultate in večji skupni prihranek. Sprejmite pametno odločitev za svoje podjetje in kupite originalno toner kartušo HP.
Združljive toner kartuše sčasoma stanejo do dvakrat več kot originalne toner kartuše

Sprejmite pametno odločitev za svoje podjetje in kupite originalno toner kartušo HP.

V raziskavi Quality Logic 2008 so primerjali kartuše Original HP LaserJet s ponovno napolnjenimi kartušami, ki so na voljo v Evropi za tiskalnika HP LaserJet 2300 in HP LaserJet 4350. HP-jev izračun stroškov temelji na osnovi povprečnih rezultatov raziskave 2008 European QualityLogic Monochrome Toner Reliability Comparison Study.

Raziskava predvideva, da stranke tiskajo enako število strani, namenjenih za zunanjo in notranjo distribucijo ter individualno uporabo. Stroški dela temeljijo na plačah v Zahodni Evropi, ugotovljenih v raziskavi Mercer 2007/2008 Global Pay Study. Nakupna cena za enobarvno kartušo s črnilom HP LaserJet je ocenjena na 131 evrov, ocenjena nakupna cena tipične ponovno napoljnjene enobarvne kartuše pa je 42% nižja.

Dejanske cene, stroški in prihranki se lahko razlikujejo.

Za podrobnosti obiščite: www.Qualitylogic.com/tonertest.pdf ali www.hp.com/eur/tonertest.

 

Bodite pozorni na ponaredke. Obiščite HP.COM/TONER.

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!