Že imate računovodstvo?

Avtor Borut Borštnik — 30.12.2009
Komentiraj!
Začetek novega poslovnega leta je primeren čas za to, da si omislite računovodjo ali za to, da zamenjate svojega dosedanjega računovodjo, če z njim niste zadovoljni.
Že imate računovodstvo?

MP računovodstvo za mlade podjetnike.

Zavod mladi podjetnik je pred kratkim osnoval MP računovodstvo. Gre za storitev, ki je namenjena mladim podjetjem, saj je prilagojena potrebam malih podjetij. Hkrati MP računovodstvo izkorišča tudi prednosti sodobne tehnologije, saj je v paket MP računovodstva vključen program za vodenje računovodstva miniMAX.

Z MP računovodstvom želimo pomagati v težkih začetnih korakih poslovanja ter tako prispevati k večjemu deležu uspešno realiziranih poslovnih idej v Sloveniji. Pobudnik ideje je Zavod mladi podjetnik, kmalu se ji je pridružil tudi SAOP, ki je ponudil privlačno ceno miniMAXa. Izredno pomemben delež so prispevala tudi računovodstva po vsej Sloveniji, v sistem jih je trenutno vključenih 13.

Regija Računovodski servis
Osrednja Slovenija
Podravska / Štajerska
Gorenjska
Goriška

Dolenjska

Obalno kraška
Notranjsko kraška
Prekmurska
Savinjska
Zasavje: Zasavska, Spodnje-Posavska         

*Navedena cena velja za 15 do 20 poslovnih dogodkov na mesec (dogodki so: izdani računi, prejeti računi, bančni izpiski, potni nalogi) ter ob predpostavkah, da podjetnik sam izstavlja račune ter vnaša prejete račune (brez knjiženja stroškov).

MP računovodstvo odlikuje privlačna cena: 75 evrov na mesec (pri nekaterih partnerjih je vključen tudi DDV, nekateri še niso zavezanci). V ceno so vključene tudi bilance (ki ponavadi stanejo nekaj 100 evrov) ter licenca za miniMAX. To pomeni, da so uporabniki MP računovodstva 100 odstotno usklanjeni z računovodjo, hkrati pa jim miniMAX poenostavi opravljanje mnogih opravil kot je  izdajanje računov, obračunavanje dnevnic, obračun kilometrine...

 

Več o MP računovodstvu >>

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!