Želimo vam vesele praznike

Leto je skorajda naokoli in že so tu božično novoletni prazniki. Želimo vam čimveč veselja v tem prazničnem času. Naj bo leto, ki je pred nami polno uspehov, tako na poslovnem kot zasebnem področju ter polno presežkov.
Želimo vam vesele praznike

Vesele božične praznike!

Izkoristite praznike, ki so pred nami za polnjenje baterij, tako da boste lahko v novo leto vstopili spočiti ter pripravljeni na nove podvige!

Hkrati se zahvaljujemo vsem bralcem našega portala, obiskovalcem foruma ter slušateljem na podjetniških izobraževanjih. Da so vse naše aktivnosti za vas brezplačne pa se je potrebno, poleg pridnemu in požrtovalnemu delu ekipe, zahvaliti tudi našim zvestim partnerjem, ki jim ob tej priložnosti želimo izraziti svojo zahvalo in zaželeti veliko sreče v prihodnje!

Za konec imamo za vas še eno zanimivo misel:

“It takes courage to push yourself to places that you have never been before, to test your limits, to break through barriers. And the day came when the risk it took to remain tight inside the bud was more painful than the risk it took to blossom.”

Anaïs Nin

Naj nas v letu 2012 vodi pogum!

 

Ekipa Zavoda mladi podjetnik

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje