Želimo vam vesele praznike

Leto je skorajda naokoli in že so tu božično novoletni prazniki. Želimo vam čimveč veselja v tem prazničnem času. Naj bo leto, ki je pred nami polno uspehov, tako na poslovnem kot zasebnem področju ter polno presežkov.
Želimo vam vesele praznike

Vesele božične praznike!

Izkoristite praznike, ki so pred nami za polnjenje baterij, tako da boste lahko v novo leto vstopili spočiti ter pripravljeni na nove podvige!

Hkrati se zahvaljujemo vsem bralcem našega portala, obiskovalcem foruma ter slušateljem na podjetniških izobraževanjih. Da so vse naše aktivnosti za vas brezplačne pa se je potrebno, poleg pridnemu in požrtovalnemu delu ekipe, zahvaliti tudi našim zvestim partnerjem, ki jim ob tej priložnosti želimo izraziti svojo zahvalo in zaželeti veliko sreče v prihodnje!

Za konec imamo za vas še eno zanimivo misel:

“It takes courage to push yourself to places that you have never been before, to test your limits, to break through barriers. And the day came when the risk it took to remain tight inside the bud was more painful than the risk it took to blossom.”

Anaïs Nin

Naj nas v letu 2012 vodi pogum!

 

Ekipa Zavoda mladi podjetnik

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje