Želimo vam vesele praznike

Leto je skorajda naokoli in že so tu božično novoletni prazniki. Želimo vam čimveč veselja v tem prazničnem času. Naj bo leto, ki je pred nami polno uspehov, tako na poslovnem kot zasebnem področju ter polno presežkov.
Želimo vam vesele praznike

Vesele božične praznike!

Izkoristite praznike, ki so pred nami za polnjenje baterij, tako da boste lahko v novo leto vstopili spočiti ter pripravljeni na nove podvige!

Hkrati se zahvaljujemo vsem bralcem našega portala, obiskovalcem foruma ter slušateljem na podjetniških izobraževanjih. Da so vse naše aktivnosti za vas brezplačne pa se je potrebno, poleg pridnemu in požrtovalnemu delu ekipe, zahvaliti tudi našim zvestim partnerjem, ki jim ob tej priložnosti želimo izraziti svojo zahvalo in zaželeti veliko sreče v prihodnje!

Za konec imamo za vas še eno zanimivo misel:

“It takes courage to push yourself to places that you have never been before, to test your limits, to break through barriers. And the day came when the risk it took to remain tight inside the bud was more painful than the risk it took to blossom.”

Anaïs Nin

Naj nas v letu 2012 vodi pogum!

 

Ekipa Zavoda mladi podjetnik

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje