Želite v Silicijevo dolino?

V Hekovniku pripravljajo novo generacijo programa BoundBreaker, ki vas pelje v Silicijevo dolino po strateške partnerje, investitorje ter neprecenljive izkušnje. Vse potrebno znanje, orodja in dokumentacijo prejmete ter pripravite tekom programa.
Želite v Silicijevo dolino?

Želite v Silicijevo dolino? (Vir slike: sxc.hu)

Ob koncu programa odpotujete v Silicijevo dolino za enega do dveh mesecev, pitchate (se predstavljate) pred investitorji in startupi ter pričnete s pridobivanjem investicije in strateških partnerjev, razširite svojo perspektivo, predvsem pa se okužite s “Silicon Valley State of Mind”.

Hkrati z novo generacijo programa je z “obratovanjem” pričela tudi Startup hiša, projekt balkanskih startupov (Vox.io, Zemanta, Toshl, Shoutem) ter Hekovnika, ki startupom in posameznikom omogoči bivanje v centru startup sveta v San Franciscu. Ekipe programa BoundBreaker za časa svojega obiska bivajo v startup hiši, v kolikor pa se za sam program ne boste odločili, še vedno pa želite obiskati Silicijevo dolino, pa nas vseeno lahko pocukate za rokav.

Kakšne profile podjetij iščete, kdo ima največ možnosti? V kateri razvojni fazi morajo biti podjetja? Je dovolj faza ideje z velikim potencialom ali mora biti formirana že ekipa ter nekaj korakov do realizacije ideje?

Priporočamo MP intervju: Filip Muki Dobranić – Zavod Hekovnik

Tomaž Frelih, Hekovnik: “Iščemo podjetja, ki so v fazi zaključevanja produkta in je ta produkt tudi globalno tržno zanimiv. Največ možnosti imajo seveda podjetja, čigar produkt je že dokazal, da rešuje problem in so uporabniki pripravljeni za to tudi plačati, za samo rast in širitev pa potrebujejo denar. Vemo, da takih projektov ni veliko, zato vsem v našem programu pomagamo, da čim prej dokažejo potrebno in pričnejo z trženjem. Na drugi strani pa ekipam pomagamo, da tekom obiska Silicijeve doline pridobijo kar največ kontaktov, odzivov na produkt. Nekateri pričnejo s pogovori z investitorji, drugi pa si pridobijo nove kupce in stranke. Za samo prijavo in udeležbo na programu podjetje ni potrebno. Je pa kar nujno, da bo produkt na trgu (vsaj v testni verziji) ob obisku Silicijeve doline pomladi 2013.”

Vir: Hekovnik

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje