Želite v Silicijevo dolino?

V Hekovniku pripravljajo novo generacijo programa BoundBreaker, ki vas pelje v Silicijevo dolino po strateške partnerje, investitorje ter neprecenljive izkušnje. Vse potrebno znanje, orodja in dokumentacijo prejmete ter pripravite tekom programa.
Želite v Silicijevo dolino?

Želite v Silicijevo dolino? (Vir slike: sxc.hu)

Ob koncu programa odpotujete v Silicijevo dolino za enega do dveh mesecev, pitchate (se predstavljate) pred investitorji in startupi ter pričnete s pridobivanjem investicije in strateških partnerjev, razširite svojo perspektivo, predvsem pa se okužite s “Silicon Valley State of Mind”.

Hkrati z novo generacijo programa je z “obratovanjem” pričela tudi Startup hiša, projekt balkanskih startupov (Vox.io, Zemanta, Toshl, Shoutem) ter Hekovnika, ki startupom in posameznikom omogoči bivanje v centru startup sveta v San Franciscu. Ekipe programa BoundBreaker za časa svojega obiska bivajo v startup hiši, v kolikor pa se za sam program ne boste odločili, še vedno pa želite obiskati Silicijevo dolino, pa nas vseeno lahko pocukate za rokav.

Kakšne profile podjetij iščete, kdo ima največ možnosti? V kateri razvojni fazi morajo biti podjetja? Je dovolj faza ideje z velikim potencialom ali mora biti formirana že ekipa ter nekaj korakov do realizacije ideje?

Priporočamo MP intervju: Filip Muki Dobranić – Zavod Hekovnik

Tomaž Frelih, Hekovnik: “Iščemo podjetja, ki so v fazi zaključevanja produkta in je ta produkt tudi globalno tržno zanimiv. Največ možnosti imajo seveda podjetja, čigar produkt je že dokazal, da rešuje problem in so uporabniki pripravljeni za to tudi plačati, za samo rast in širitev pa potrebujejo denar. Vemo, da takih projektov ni veliko, zato vsem v našem programu pomagamo, da čim prej dokažejo potrebno in pričnejo z trženjem. Na drugi strani pa ekipam pomagamo, da tekom obiska Silicijeve doline pridobijo kar največ kontaktov, odzivov na produkt. Nekateri pričnejo s pogovori z investitorji, drugi pa si pridobijo nove kupce in stranke. Za samo prijavo in udeležbo na programu podjetje ni potrebno. Je pa kar nujno, da bo produkt na trgu (vsaj v testni verziji) ob obisku Silicijeve doline pomladi 2013.”

Vir: Hekovnik

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje