Zemanta med najboljšimi podjetji v Evropi

Slovensko podjetje Zemanta, ki se ukvarja z razvojem tehnologij in aplikacij za avtomatizacijo upravljanja s spletnimi vsebinami, se je uvrstilo na TechCrunchov seznam stotih najbolj inovativnih in obetavnih mladih tehnoloških podjetij v regiji EMEA.
Zemanta med najboljšimi podjetji v Evropi

Zemantina ekipa doživlja uspehe.

Seznam TechCrunch Europe Top 100 je bil ustvarjen v sodelovanju s podjetjem YouNoodle in ocenjuje predvsem mlada mobilna in spletna podjetja, pa tudi proizvajalce zelenih tehnologij in naprav s področja Evrope, Bližnjega vzhoda in Severne Afrike ali ti. regije EMEA.

Seznam se nenehno posodablja z najbolj inovativnimi in obetavnimi tehnološkimi podjetji, nanj pa se lahko podjetje uvrsti s pomočjo odličnih poslovnih rezultatov. To je uspelo slovenskemu podjetju Zemanta, ki je doseglo 36 točk.

Indeks ocenjuje podjetja s pomočjo algoritma, ki išče podatke o mladih podjetjih prek tisočih spletnih virov kot so blogi, medijske objave, promet in podobno. Algoritem je prilagojen posameznim panogam in lokacijam, rezultati pa večinoma temeljijo na dejstvih, zato jih je težko ponarediti. Podjetje je ocenjeno z oceno od 0 do 100. V rangu 0-15 se nahajajo podjetja, ki začenjajo s poslovanjem, v rangu 30-60 so tista, ki so že doživela močno rast, podjetja ocenjena z 90 točkami ali več pa že kotirajo na borzi in so kandidati za prevzem.

Če želite na seznamu videti tudi ime svojega podjetja pa ga za začetek vpišite v CrunchBase ali YouNoodle.

Oznake:,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje