Zepppelin je 1. slovenski start-up, sprejet v TechStars

Uspešnemu slovenskemu start-up podjetju Zepppelin je uspel neverjeten podvig - sprejeto je bilo v TechStars, ameriški podjetniški pospeševalnik, ki v svoje vrste sprejme le slab odstotek najboljših start-upov s celega sveta.
Zepppelin je 1. slovenski start-up, sprejet v TechStars

Zepppelin je 1. slovenski startup, sprejet v TechStars.

V zadnjem letu je Zepppelin postal učinkovito spletno orodje, namenjeno manjšim podjetjem s celega sveta. Aplikacija je že pomagala več stotim podjetjem, ki so z njeno pomočjo močno izboljšala svojo učinkovitost in pridobila taktično prednost pred konkurenčnimi podjetji.

Kaj aplikacijo Zeppelin ločuje od podobnih orodij? Zepppelin povezuje vse ključne programe, potrebne za vodenje podjetja, poslovanje in komunikacijo med zaposlenimi. Omogoča povezovanje kar najrazličnejših programov, ki delujejo v oblaku (na primer Dropbox, Google Analytics, Google Drive itd.). Posamezniki lahko na enem mestu opravijo posodobitve za vse uporabljene aplikacije, podatki pa so varno shranjeni v oblaku, zato podjetnikom omogočajo dostop do podatkov kadar koli in kjer koli. Vse to je aplikacijo napravilo izredno priljubljeno med malimi podjetniki po celem svetu.

V podjetju se zavedajo, da se z razvojem tehnologije spreminja tudi podjetniški svet, posledično pa se spreminjajo tudi potrebe uporabnikov. Tako so se odločili, da bodo v naslednjih nekaj tednih delali na izboljšavah aplikacije – od samih temeljev dalje. Pri razvoju prenovljene aplikacije Zepppelin bodo upoštevali mnenja uporabnikov, saj prav njim želijo ponuditi čim boljšo uporabniško izkušnjo.

Šesttedenski izobraževalni program TechStars, v katerem sodeluje tudi slovenski start-up Zepppelin, je že v polnem teku in bo trajal do 14. novembra. V tem času se bo 13 udeleženih podjetij iz kar najrazličnejših panog srečalo z izkušenimi mentorji in investitorji. Večina sodelujočih podjetij prihaja iz Bostona, v program pa so vključena tudi podjetja iz Slovenije, Izraela, Kolumbije in ZDA. Vsa bodo zagotovo doživela izjemno izkušnjo, saj je Boston mesto, ki start-up podjetja sprejme z največjim veseljem.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje