Zepppelin je 1. slovenski start-up, sprejet v TechStars

Uspešnemu slovenskemu start-up podjetju Zepppelin je uspel neverjeten podvig - sprejeto je bilo v TechStars, ameriški podjetniški pospeševalnik, ki v svoje vrste sprejme le slab odstotek najboljših start-upov s celega sveta.
Zepppelin je 1. slovenski start-up, sprejet v TechStars

Zepppelin je 1. slovenski startup, sprejet v TechStars.

V zadnjem letu je Zepppelin postal učinkovito spletno orodje, namenjeno manjšim podjetjem s celega sveta. Aplikacija je že pomagala več stotim podjetjem, ki so z njeno pomočjo močno izboljšala svojo učinkovitost in pridobila taktično prednost pred konkurenčnimi podjetji.

Kaj aplikacijo Zeppelin ločuje od podobnih orodij? Zepppelin povezuje vse ključne programe, potrebne za vodenje podjetja, poslovanje in komunikacijo med zaposlenimi. Omogoča povezovanje kar najrazličnejših programov, ki delujejo v oblaku (na primer Dropbox, Google Analytics, Google Drive itd.). Posamezniki lahko na enem mestu opravijo posodobitve za vse uporabljene aplikacije, podatki pa so varno shranjeni v oblaku, zato podjetnikom omogočajo dostop do podatkov kadar koli in kjer koli. Vse to je aplikacijo napravilo izredno priljubljeno med malimi podjetniki po celem svetu.

V podjetju se zavedajo, da se z razvojem tehnologije spreminja tudi podjetniški svet, posledično pa se spreminjajo tudi potrebe uporabnikov. Tako so se odločili, da bodo v naslednjih nekaj tednih delali na izboljšavah aplikacije – od samih temeljev dalje. Pri razvoju prenovljene aplikacije Zepppelin bodo upoštevali mnenja uporabnikov, saj prav njim želijo ponuditi čim boljšo uporabniško izkušnjo.

Šesttedenski izobraževalni program TechStars, v katerem sodeluje tudi slovenski start-up Zepppelin, je že v polnem teku in bo trajal do 14. novembra. V tem času se bo 13 udeleženih podjetij iz kar najrazličnejših panog srečalo z izkušenimi mentorji in investitorji. Večina sodelujočih podjetij prihaja iz Bostona, v program pa so vključena tudi podjetja iz Slovenije, Izraela, Kolumbije in ZDA. Vsa bodo zagotovo doživela izjemno izkušnjo, saj je Boston mesto, ki start-up podjetja sprejme z največjim veseljem.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje