Zmagovalci Seedcampa naravnost na učne ure

Avtor — 18.11.2009
Vedno znova je od start-up podjetij moč slišati, da je eden izmed glavnih razlogov, poleg odličnih mentorjev, nasvetov in poslovnih priložnosti, za prijavo na Seedcamp Week, podpora, ki so je deležne zmagovalne ekipe v treh mesecih po razglasitvi zmagovalcev.
Mini Seedcamp Ljubljana

Seedcamp Ljubljana

Letošnje leto so se organizatorji kampa odločili za majhne spremembe. Del podpore je bil namreč v obliki učnih ur z uglednimi svetovalci o uporabniških izkušnjah ThoughtWorks. Zmagovalci so tako imeli dobro priložnost izboljšati in izpiliti uporabnost izdelkov lastnega podjetja. Ni pomembno, kako odlično tehnologijo si lasti izdelek oziroma kakšne so njegove posebnosti, če uporabnik v njem ne najde rešitve za svoj problem. 

Vsaka ekipa je imela na voljo štiri učne ure s strokovnjakoma Marc McNeillom in Eeweiom Chenom. Verjetno ni potrebno posebej omenjati, da so bila podjetja izredno zadovoljna z učnimi urami, ki so jim pomagala na veliko načinov. Med njimi so se znašla podjetja Platogo (uspelo mu je izboljšati marketinški koncept in socialne aspekte svojega izdelka), Kwaga (ukvarja se z izdelovanjem avtomatskega email asistenta, ki bo sporočila razvrščal po prioriteti) in Codility. 

Nekatere ekipe nameravajo s podjetjem ThoughtWorks sodelovati tudi v prihodnosti. 

 

Vir: Seedcamp

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje