Zmagovalci Seedcampa naravnost na učne ure

Vedno znova je od start-up podjetij moč slišati, da je eden izmed glavnih razlogov, poleg odličnih mentorjev, nasvetov in poslovnih priložnosti, za prijavo na Seedcamp Week, podpora, ki so je deležne zmagovalne ekipe v treh mesecih po razglasitvi zmagovalcev.
Mini Seedcamp Ljubljana

Seedcamp Ljubljana

Letošnje leto so se organizatorji kampa odločili za majhne spremembe. Del podpore je bil namreč v obliki učnih ur z uglednimi svetovalci o uporabniških izkušnjah ThoughtWorks. Zmagovalci so tako imeli dobro priložnost izboljšati in izpiliti uporabnost izdelkov lastnega podjetja. Ni pomembno, kako odlično tehnologijo si lasti izdelek oziroma kakšne so njegove posebnosti, če uporabnik v njem ne najde rešitve za svoj problem. 

Vsaka ekipa je imela na voljo štiri učne ure s strokovnjakoma Marc McNeillom in Eeweiom Chenom. Verjetno ni potrebno posebej omenjati, da so bila podjetja izredno zadovoljna z učnimi urami, ki so jim pomagala na veliko načinov. Med njimi so se znašla podjetja Platogo (uspelo mu je izboljšati marketinški koncept in socialne aspekte svojega izdelka), Kwaga (ukvarja se z izdelovanjem avtomatskega email asistenta, ki bo sporočila razvrščal po prioriteti) in Codility. 

Nekatere ekipe nameravajo s podjetjem ThoughtWorks sodelovati tudi v prihodnosti. 

 

Vir: Seedcamp

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje