Zmanjšanje začetnih stroškov

Vsak začetek je težak, naj ne bo negativen.
Zmanjšanje začetnih stroškov

Pozitiven začetek

Nikar ne pretiravajte s stroški, saj se lahko kmalu znajdete v rdečih števikah, ki pa niso dobre za posel. Pri poslovanju je pomembnih veliko faktorjev in danes je naše poslovanje povezano z uporabo tehnoloških pripomočkov, kot so internet, telefon itd.

Na vseh teh področjih pa je konkurenca dovolj močna tako, da lahko izbiramo med različnimi ponudbami in izberemo najbolj ugodno ponudbo za nas. Pozornost moramo nameniti tudi izbiri zavarovalnice, ki bo krila naša poslovna tveganja. Na začetku poslovanja nikar ne smemo pretiravati z uporabo kreditnih kartic, saj lahko kaj kmalu v podjetniškem zanosu spraznimo račun. V začetkih se prav tako odsvetuje najemanje kreditov, saj to zna biti zelo rizično v primeru, da se naložba ne obnese.

Poslovni svet je poln presenečenj, na marsikatera med njimi nismo vedno pripravljeni, vendar je potrebno ohraniti mirno kri in zdravo pamet. Poslovneži se nanašajo na svoje sposobnosti in na svet okoli sebe gledajo kot svet uspehov ne izgub.

Vir: Business opportunities 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje