Zmanjšanje začetnih stroškov

Avtor — 30.07.2008
Vsak začetek je težak, naj ne bo negativen.
Zmanjšanje začetnih stroškov

Pozitiven začetek

Nikar ne pretiravajte s stroški, saj se lahko kmalu znajdete v rdečih števikah, ki pa niso dobre za posel. Pri poslovanju je pomembnih veliko faktorjev in danes je naše poslovanje povezano z uporabo tehnoloških pripomočkov, kot so internet, telefon itd.

Na vseh teh področjih pa je konkurenca dovolj močna tako, da lahko izbiramo med različnimi ponudbami in izberemo najbolj ugodno ponudbo za nas. Pozornost moramo nameniti tudi izbiri zavarovalnice, ki bo krila naša poslovna tveganja. Na začetku poslovanja nikar ne smemo pretiravati z uporabo kreditnih kartic, saj lahko kaj kmalu v podjetniškem zanosu spraznimo račun. V začetkih se prav tako odsvetuje najemanje kreditov, saj to zna biti zelo rizično v primeru, da se naložba ne obnese.

Poslovni svet je poln presenečenj, na marsikatera med njimi nismo vedno pripravljeni, vendar je potrebno ohraniti mirno kri in zdravo pamet. Poslovneži se nanašajo na svoje sposobnosti in na svet okoli sebe gledajo kot svet uspehov ne izgub.

Vir: Business opportunities 

MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>