Zmanjšanje začetnih stroškov

Vsak začetek je težak, naj ne bo negativen.
Zmanjšanje začetnih stroškov

Pozitiven začetek

Nikar ne pretiravajte s stroški, saj se lahko kmalu znajdete v rdečih števikah, ki pa niso dobre za posel. Pri poslovanju je pomembnih veliko faktorjev in danes je naše poslovanje povezano z uporabo tehnoloških pripomočkov, kot so internet, telefon itd.

Na vseh teh področjih pa je konkurenca dovolj močna tako, da lahko izbiramo med različnimi ponudbami in izberemo najbolj ugodno ponudbo za nas. Pozornost moramo nameniti tudi izbiri zavarovalnice, ki bo krila naša poslovna tveganja. Na začetku poslovanja nikar ne smemo pretiravati z uporabo kreditnih kartic, saj lahko kaj kmalu v podjetniškem zanosu spraznimo račun. V začetkih se prav tako odsvetuje najemanje kreditov, saj to zna biti zelo rizično v primeru, da se naložba ne obnese.

Poslovni svet je poln presenečenj, na marsikatera med njimi nismo vedno pripravljeni, vendar je potrebno ohraniti mirno kri in zdravo pamet. Poslovneži se nanašajo na svoje sposobnosti in na svet okoli sebe gledajo kot svet uspehov ne izgub.

Vir: Business opportunities 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje