Znana zmagovalka izbora Računovodja leta 2011

Avtor — 23.05.2011

Naziv Računovodja leta 2011 je pripadel Mariji Horvat iz računovodskega servisa Gazeta. Komisijo je prepričala z dobrim poznavanjem slovenskih in mednarodnih računovodskih standardov. Je aktivna predavateljica v višjih strokovnih šolah in je močno vpeta tudi v širše družbeno okolje.

Znana zmagovalka izbora Računovodja leta 2011

Znana zmagovalka izbora Računovodja leta 2011

Organizator Cerera d.o.o. je že peto leto zapored organiziral izbor Računovodja leta, ki je potekal 20. maja v Ljubljani. Z izborom želijo povečati prepoznavnosti stroke in pridati k njenemu ugledu. Tudi zmagovalka Marija Horvat si želi, da bi se stroka bolj uveljavila in da bi k izboru pristopili tudi mlajši kolegi.

Finalistki Nevenki Bovhan je strokovna komisija podelila posebno priznanje za življenjsko delo na področju računovodstva. Nevenka Bovhan je v svojih 41 letih delovne dobe svoje znanje neprestano dopolnjevala in nadgrajevala ter ga tudi delila – predavala je v večjih podjetjih, na ljudski univerzi, sodelovala je tudi z Zavodom za zaposlovanje. Strokovno komisijo je prepričala s svojo pozitivno energijo, veseljem do računovodskega poklica ter neizmerno voljo do dela.

Med ostale finalistke sta se uvrstili še Suzana Kralj (Gasilska Zveza Slovenije) in Simona Vehar (Dobiko d.o.o.).

Na dogodku so najprej predstavili člane strokovne komisije, ki so jo letos predstavljali: Tomaž Glažar (Sotočje d.o.o.), mag. Gregor Levič (Cerera d.o.o.), Tomaž Okorn (Sova d.o.o.), Mihael Sket (Založba Verlag Dashöfer) in mag. Zoran Vaupot (Sigem Business Consulting d.o.o.).
Izbor za Računovodjo leta 2011 so podprli veliki pokrovitelj Banka Koper ter pokrovitelji SAOP, PRONET, Verlag Dashöfer, revija Podjetnik, JK Skupina in informiran.si.

Vir: Računovodja leta.


Oznake: ,