Znani so zmagovalci programa start:Cloud ++

Avtor — 24.10.2014
Pospeševalniški program start:Cloud ++ za mlade startupe s področja poslovnih rešitev v oblaku in interneta je zaključen. Zmagovalke programa so poslovne rešitve podjetij i13tech, CoolingInno, Vitilab, Zevs in Didaktika.
Znani so zmagovalci programa start:Cloud ++

Znani so zmagovalci programa start:Cloud ++ (Vir slike: Facebook – Hekovnik)

V četrtek, 23. oktobra 2014, je potekal zaključni dogodek start:Cloud Graduation, na katerem so razglasili najboljše ekipe programa start:Cloud ++.

Gre za program startup šole Hekovnik, ki temelji na prenosu znanja iz Silicijeve doline, učenju na trgu ter sodelovanju z izkušenimi mentorji s tehničnega in poslovnega področja. Sodelujočim ekipam pomaga predvsem pri razvoju in monetizaciji poslovne ideje.

Na dogodku, ki je potekal v pritličju poslovne stavbe Si.mobila v Ljubljani, je vlogo osrednjega govorca prevzel Tadej Jevševar iz startup podjetja ChipoloTa je najavil prihod osmih ekip, ki so dobile priložnost, da v tri-minutnem “pitchu” predstavijo svoje projekte in prepričajo strokovno komisijo, ki so jo sestavljali Matevž Medja (Gigodesign), Nejc Matjaž (Ondu in Poligon) ter Boštjan Špetič (Zemanta in Silicon Gardens Fund).

Glavna nagrada v višini 10 tisoč evrov je šla v roke ekipe i13tech

Si.mobil je nagrado v višini 10 tisoč evrov podelil ekipi i13tech, ki razvija rešitev za optimizacijo ogrevalnih sistemov.

Hekovnik je s kotizacijami za sodelovanje v nadaljevalnih programih nagradil ekipo CoolingInno in njihovo rešitev z notranjo klimatsko napravo, ki ne porablja elektrike, razvijalce biološkega modela za napovedovanje bolezni v vinogradu Vitilab ter razvijalce brezžičnega relay boxa Zevs

Ekipi Vitilab in Zevs sta obenem prejeli tudi nagrado podjetja Gigodesign – izobraževanje in pomoč pri razvoju dizajna njunih produktov.

Poligon pa je svojo nagrado v obliki izobraževanja in možnosti delovanja znotraj njegove coworking skupnosti podelil ekipi Didaktika, ki razvija serijo modularnih igrač iz naravnih materialov.

Najboljše aplikacije bodo za nagrado tudi objavljene na prvi slovenski spletni tržnici s poslovnimi rešitvami bizstore.si

Vir: Si.mobil in Hekovnik

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje