Novice

Avtor Borut Borštnik Zadnja sprememba 08.07.2016 17:57
Podjetniške, računovodske, davčne, tehnološke ter druge novice objavljene na portalu mladipodjetnik.si.

Slovenska podjetja ponujajo prosta delovna mesta

Avtor Urška Honzak — Zadnja sprememba 16.03.2017 23:33

Iščete zaposlitev? Niste zadovoljni s trenutno službo in si želite spremembe? V nadaljevanju predstavljamo seznam nekaterih slovenskih podjetij, ki zaradi rasti in širitve potrebujejo dodaten delovni kader. Morda se prav tu skriva priložnost za vas.

Preberi več

5 svežih nasvetov za povečanje produktivnosti

Avtor Urška Honzak — Zadnja sprememba 14.03.2017 09:59

Večino nasvetov za povečanje produktivnosti ste že slišali: elektronske pošte ne pregledujte vsakih nekaj minut, vstajajte zgodaj, oblikujte učinkovit seznam opravil … Našteti nasveti so seveda koristni, vendar ste jih verjetno že siti. Preizkusite naslednjih 5 svežih nasvetov!

Preberi več

WOCH - slovenska dijaka se podajata na Kickstarter

Avtor Urška Honzak — Zadnja sprememba 13.03.2017 16:44

Dijaka srednje šole za strojništvo in gimnazije iz Škofje Loke sta danes predstavila projekt na platformi za množično financiranje Kickstarter. Svetu tako predstavljata WOCH – lesen brezžični polnilec za telefon, za katerega želita zbrati 14 tisoč dolarjev.

Preberi več

Poslovne priložnosti na forumu

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 13.03.2017 16:51

Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dnevih pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si poleg teh na forumu pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.

Preberi več

Video: Z Google Analytics do rasti spletne strani

Avtor Urška Honzak — Zadnja sprememba 13.03.2017 16:51

Z uporabo programa Google Analytics lahko na brezplačen in preprost način spremljate obisk svoje spletne strani ali bloga. Poleg tega lahko na podlagi različnih poročil ugotovite, kako spodbuditi rast svoje spletne strani. V prispevku predstavljamo nekatera koristna orodja.

Preberi več

Olajšajte si obračun plač

Avtor Sponzorirano — Zadnja sprememba 09.03.2017 17:11

Kar nekaj je takšnih opravil, ki od podjetnika zahtevajo veliko pozornosti in mukotrpnega dela. Vsak, ki se je vsaj preizkusil v poslovnem svetu, je že seznanjen z vseprisotno birokracijo, z mnogimi postopki, obrazci, predpisi in podobnimi obveznosti.

Preberi več

Kaj nam o dizajnu lahko pove vrečka sladkorja?

Avtor Urška Honzak — Zadnja sprememba 13.03.2017 09:04

Vsi smo že videli podolgovate vrečke sladkorja, ki jih prejmemo v kavarni ob naročilu kave ali kake druge pijače. Pa veste, da jih pravzaprav vsi odpiramo na napačen način, ki ga oblikovalec ni predvidel? V prispevku predstavljamo, česa se lahko naučimo na podlagi tega primera.

Preberi več

Forum 100% start:up 2017

Avtor Urška Honzak — Zadnja sprememba 12.03.2017 20:31

Že šesti investicijski krog SK75 in SK200 Slovenskega podjetniškega sklada ter deseto izvedbo tekmovanja Start:up Slovenija s P2 bodo podrobno predstavili na Forumu 100% start:up v torek, 14. marca, v Tehnološkem parku v Ljubljani. Vabljeni k udeležbi!

Preberi več

Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor Urška Honzak — Zadnja sprememba 12.03.2017 20:32

Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega od zanimivih podjetniških srečanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu. Vabljeni k udeležbi!

Preberi več

Video: Z množico spletnih uporabnikov do boljšega spleta

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 13.03.2017 12:47

Po tem, ko je v računalniški svet vpeljal sistem reCAPTCHA in na ta način omogočil digitalizacijo več kot 2,5 milijon knjig na leto, je Luis Von Ahn sedaj navdušil z novo inovacijo: projektom Duolingo, s katerim bodo uporabniki spletne vsebine počasi, a vztrajno prevedli v različne jezike.

Preberi več

Kako ukrepati, ko računi niso poravnani?

Avtor Sponzorirano — Zadnja sprememba 09.03.2017 17:12

Vsak podjetnik, ki ima vsaj nekaj izkušenj v poslovnem svetu, je verjetno že naletel na kakšnega neplačnika. Včasih se zgodi, da izdan račun ni poravnan, žal se dokaj pogosto dogaja tudi to, da po večkratnih pozivih ni plačila.

Preberi več

e-Simbioza ponuja nove praktične tečaje

Avtor Sponzorirano — Zadnja sprememba 09.03.2017 17:14

V Digitalni akademiji e-Simbioza so pripravili nove praktične e-tečaje, katerih cilj je opremljanje državljanov in državljank z IKT-veščinami za lepšo prihodnost vsakega posameznika in družbe kot celote. Vsem novim tečajnikom za tečaje ponujajo 20-odstotni popust s promocijsko kodo.

Preberi več

Izvirni nasveti strokovnjakov za vsebinsko trženje

Avtor Urška Honzak — Zadnja sprememba 13.03.2017 12:47

Večina tržnikov, ki se ukvarja z vsebinskim trženjem, ne dosega želenega donosa. Kljub vloženemu času in energiji se število kontaktov ne povečuje. Da bi v tekmi za potencialne stranke lahko uspešno tekmovali z večjimi podjetji, preizkusite naslednje nasvete in trike.

Preberi več

VIDEO: Nasveti štirih uspešnih podjetnikov

Avtor Urška Honzak — Zadnja sprememba 13.03.2017 12:47

Podjetniki večinoma ne uspejo takoj – preden ena od njihovih idej zaživi in postane dobičkonosna, se morajo soočiti s porazi, neuspehi in zavrnitvami. Česa so se na podlagi svojih izkušenj naučili štirje uspešni podjetniki, lahko spoznate v predstavljenem videu.

Preberi več

Mali junaki iščejo okrepitve

Avtor Urška Honzak — Zadnja sprememba 13.03.2017 12:47

Mali junaki so po 3 letih delovanja v Sloveniji tudi na tujih trgih predstavili svoje unikatne personalizirane otroške knjige. Čeprav so se pripravili na počasno in previdno vožnjo, jih je zanimanje v tujini prijetno presenetilo. Zato iščejo vodjo marketinga za italijanski trg.

Preberi več

Kleos d.o.o. išče samostojnega računovodjo / računovodkinjo

Avtor Sponzorirano — Zadnja sprememba 07.03.2017 10:27

Kleos, d.o.o. ponuja celovite rešitve s področja računovodskih storitev ter davčnega, podjetniškega in finančnega svetovanja. Pri Zbornici računovodskih servisov smo vpisani v katalog certificiranih računovodskih servisov, storitve opravljamo v skladu s Standardom izvajalcev računovodskih storitev.

Preberi več

Popolna strategija za uspeh na Kickstarterju

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 13.03.2017 12:48

Eli Regalado je strokovnjak na področju množičnega financiranja, ki je do uspeha na Kickstarterju in Indiegogu pomagal že številnim podjetnikom. Njegove nasvete, ki jih je strnil v odličen avdio tečaj, lahko najdete v nadaljevanju.

Preberi več

Zakaj preko interneta ne dobite nobene stranke?

Avtor Borut Borštnik — Zadnja sprememba 08.03.2017 13:48

Vsebinski marketing v zadnjih letih čedalje bolj izpodriva klasično oglaševanje. Poleg prodaje ima vpliv tudi na druge elemente, kot so SEO, krepitev zaupanja v znamko ... O tem, zakaj je blog marketing prihodnost oglaševanja, smo govorili z Blažem Kosom, avtorjem bloga AgileLeanLife.com.

Preberi več

Prijavi se na e-novice!