MP partnerji

Avtor Maja Borštnik — 10.09.2014
Komentiraj!
Vir financiranja vseh aktivnosti Zavoda mladi podjetnikov so naša partnerska podjetja, ki si jih lahko ogledate na tem mestu. Gre za podjetja, ki so preverjena z naše strani, tako, da lahko jamčimo, da je njihova kakovost nesporna.

MP računovodstvo

MP računovodstvo je ugodna storitev računovodstva za mlade podjetnike, ki vključuje program za vodenje poslovanja malega podjetja - miniMAX ter pomoč klasičnega računovodstva za ugodno ceno: 75 evrov + DDV na mesec.

Več informacij: MP računovodstvo

SAOPminimax

Podjetje SAOP predstavlja računovodski program miniMAX, ki v celoti deluje prek spleta. Gre za preprost program, ki omogoča podjetnikom in računovodjem, da so prek spleta med seboj 100 % usklajeni in imajo sočasno vedno na voljo najnovejše podatke o poslovanju. Nepotrebna fizična prenašanja dokumentov tako odpadejo.

Več informacij: MP računovodstvo

Založba Verlag Dashöferzalozba verlag dashofer

Založba Verlag Dashöfer spada med večje založbe v Evropi, na trgu je prisotna že 20 let. Od leta 2004 je založba prisotna tudi v Sloveniji. Pri njih najdete poslovno literaturo s poudarkom na praktičnem pristopu, hkrati pa tudi veliko uporabnih izobraževanj, brez katerih podjetnik ne more.

Več informacij >>

Zabec.netZabec.net

Zabec.net sestavlja dokaj mlada ekipa, ki je polna presenečenj, odprta za raznorazne ponudbe in povpraševanja, odgovorna, prijazna ter kreativna, predvsem pa, pri njih se delo ne konča ob 16 uri. Ponujajo vam celotno paleto storitev za spletno gostovanje, spletne domene ter izdelavo različnih spletnih strani ter trgovin.

Več informacij: Spletne domene in gostovanje >>

NLB Center inovativnega podjetništva predstavlja prvi primer dobre bančne prakse oblikovanja podpornega podjetniškega okolja, vključujoč bančni servis, bančno-finančna svetovanja, v povezavi s partnerji pa tudi druga strokovna svetovanja in storitve. Omogočajo pridobitev podjetniških in finančnih strokovnih znanj, pa tudi dostop do mreže podjetniških mentorjev ter urejeno računovodsko in pravno podporo.

Več informacij: Podporno podjetniško okolje >>

Izobraževalne ustanove, podporne institucije ter medijski partnerji

Ljubljanski univerzitetni inkubator

Namen Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (LUI) je širjenje podjetniške kulture in ustanavljanje tehnološko naravnanih podjetij. V ta namen, LUI potencialnim podjetnikom nudi prav tisto, kar podjetja v zagonu najbolj potrebujejo: delovni prostor, laboratorijski prostor z ustreznimi priključki, pisarniško opremo, telekomunikacijske storitve, svetovalne storitve, izobraževanja in natečaji. Večina storitev, ki jih LUI nudi ciljni skupini inkubirancev, je subvencioniranih.

www.lui.si

Tovarna podjemov

Tovarna podjemov, ki se nahaja v Mariboru, je univerzitetni podjetniški inkubator Univerze v Mariboru s široko paleto podpornih storitev za podjetnike. Inkubirancem pomagajo pri oceni podjetniške ideje in izdelavi poslovnega načrta. Storitve so namenjene komercializaciji študentskih idej ter idej raziskovalcev in razvojnikov v podjetjih. Visoko tehnološka podjetja s področja IT pa lahko svoj prostor najdejo v Microsoftovem Innovation Centru, ki ga vodi Tovarna podjemov. Je pa Tovarna podjemov tudi nosilec organizacije vseslovenskega tekmovanja za najboljši poslovni načrt Start:up Slovenija in podjetniške konference PODIM.

www.tovarnapodjemov.org

Tehnološki park Ljubljana

Tehnološki park Ljubljana predstavlja okolje, ki omogoča pospešeno reševanje problemov motivacije, klime in razmaha tehnološkega podjetništva. Hkrati pa je vmesnik, v katerem raziskovalci neposredno čutijo utrip industrije in trga.

TP Lj spodbuja nastajanje, delovanje in rast tehnoloških družb. Zagotavlja ustrezno infrastrukturo ter nudi pomoč na tržnem, finančnem in tehnološkem področju. Na osnovi izkušenj smo združili nekatere dejavnosti v skupine, ki zagotavljajo strokovno pomoč na različnih stopnjah razvojnega cikla posamezne družbe (snovanje, začetek delovanja, zorenje), hkrati pa zagotavljajo skupno platformo za različne akterje iz različnih podpornih institucij.

www.tp-lj.si

Štajerski tehnološki park

Celovitost ponudbe v Štajerskem tehnološkem parku kot subjektu inovativnega okolja:

A) Infrastruktura

B) Poslovna podpora (podporne storitve)

Podporne storitve za člane Štajerskega tehnološkega parka:

  • svetovanje (pomoč pri prijavah na razpise – SLO in EU, splošno podjetniško svetovanje);

  • promocija (skupni nastopi doma in v tujini, možnost koriščenja razstavnih površin);

  • trženje (organizacija podjetniških srečanj, individualno iskanje partnerjev);

  • asistenca pri razvojnih aktivnostih (vzpostavljanje stikov med podjetji in centri znanja);

  • naselitev podjetij / projektov v ŠTP (izkoriščanje prednosti sobivanja z drugimi podjetji v ŠTP in soustvarjanje sinergijskih učinkov);

  • info točka (svetovanje pred in ob registraciji s.p. in d.o.o).

www.stp.uni-mb.si

obrazec za e-pošto

t: 02 6540 229

Prijavi se na e-novice!