BLOG MARKETING DELAVNICA

Zaključni račun za leto 2016 (javni sektor)

Na spletnem seminarju vam bodo predstavili problematiko pri izdelave zaključnega računa za leto 2016. Predstavili vam bodo potrebno zakonodajo, spremembe SRS 2016 in vrste določenih pravilnikov (pridobitna in nepridobitna dejavnost, pravilnik o računovodstvo).

Kdaj 26.01.2017 od 9:30 do 11:00
Kje Spletni seminar
Koledar

Predstavili vam bodo vse glede priprav in izvedbi rednega letnega popisa, vsebini izkazov bilance stanja, izkaza prihodkov in odhodkov ter pojasnil k računovodskim izkazom uporabnikov enotnega kontnega načrta. 

Predstavili vam bodo tudi davčni obračun, ki mora biti sestavljen na podlagi davčne zakonodaje in katere so možnosti zniževanja davčne osnove. Prav tako vas bodo seznanili, kaj vse je potrebno pri izdelavi in pripravi vsebine letnega poročila, predem ga oddate organom v potrditev in pošljete na AJPES.

Vsebina:

  • Pravne podlage za pripravo zaključnega računa, davčnega obračuna in pripravo letnega poročil.
  • SRS 2016 in PSR 2016 – novosti in vpliv na računovodenje.
  • Delitev uporabnikov – pravnih oseb javnega prava.
  • Priprava na izvedbo letnega poročila in interne medletne kontrole (rezervacije, terjatve, zaloge, odpisi, izločitve, AČR, PČR) .
  • Vsebina računovodskega poročila (bilanca stanja in posebnosti postavk, izkaz prihodkov in odhodkov, obvezne priloge).
  • Obvezna pojasnila k računovodskem poročilu.
  • Vsebina davčnega obračuna in oprostitve plačila davka ter davčne olajšave.
  • Pridobitna in nepridobitna dejavnost.
  • Predložitev in potrditev letnega poročila in ocena notranjega nadzora, upravljanje s tveganji, notranje kontrole.
  • Odgovori na vprašanja.

Predavateljica:

dr. Lidija Robnik, dolgoletna direktorica s področja financ in računovodstva, svetovalka s področja financ in računovodstva, strokovnjakinja ter samostojna podjetnica in zasebna višja predavateljica s področja financ, računovodstva in davkov na višji in visokih strokovnih šolah in fakultetah.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje