Aktualni razpisi

Mesec januar ne skopari z novostmi, saj vam ponovno prinaša novosti na področju razpisov. V tokratni rubriki aktualni razpisi si lahko preberete o treh novih razpisih in treh še vedno aktualnih razpisov, ki bi vas utegnili zanimati.
Aktualni razpisi

Aktualni razpisi. (Vir slike: sxc.hu)

Novi razpisi:

  • Sofinanciranje občin za obnovo in razvoj vasi. Rok za oddajo je 25.2.2012.
  • Do 85 % sofinanciranje za ohranjanje in izboljšanje dediščine podeželja. Rok za oddajo je 25.2.2012
  • Denarna renta za prenehanje opravljanja kmetijske in gozdarske dejavnosti ter prenos na mladega prevzemnika.

Še vedno aktualni razpisi:

  • Sredstva za predelavo kmetijskih proizvodov, za predelavo živil, za trženje kmetijskih proizvodov in za prvo predelavo lesa. Sofinanciranje od 25 % do 60 %. Rok za prijavo do vključno 20. 2. 2012.
  • Do 60 % sofinanciranje za gradbeno obrtniška dela, za posebna usposabljanja in za nakup nove opreme, za naložbe v pridobivanje energije iz obnovljivih virov do 70 % sofinanciranja za kmetijska gospodarstva. Rok za oddajo dokumentacije je 29.2.2012.
  • Nepovratna sredstva za gradnjo in rekonstrukcijo gozdnih cest, nakup mehanizacije ter opreme za sečnjo in spravilo lesa za pravne in fizične osebe. Višina subvencije je 50 % ali 60%. Rok za oddajo dokumentacije je 29.2.2012.

Vir: Kristina Kočet, Tiko Pro d.o.o.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje