Aktualni razpisi: 2 novosti

Avtor — 05.02.2014
Tokrat vam predstavljamo dve novosti iz področja aktualnih razpisov, in sicer razpis, namenjen sofinanciranju projektov Programa Norveškega finančnega mehanizma in Programa Finančnega mehanizma ter Razvojno-spodbujevalni program SID banke za financiranje malih in srednje velikih podjetij.
Aktualni razpisi: 2 novosti

Aktualni razpisi: 1 novost (Vir slike: sxc.hu)

Aktualni razpisi

  • Sofinanciranje projektov Programa Norveškega finančnega mehanizma 2009-2014 in Programa Finančnega mehanizma EGP 2009-2014

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je objavilo razpis, namenjen izboru projektov, katerim se dodeli nepovratna sredstva sofinanciranja projektov v okviru Programa Norveškega finančnega mehanizma 2009–2014 in Programa Finančnega mehanizma EGP 2009–2014.

Rok za oddajo: 28. februar 2014

  • Razvojno-spodbujevalni program SID banke za mikrofinanciranje poslovanja malih in srednje velikih podjetij 2013 – 2014

Za kredit lahko zaprosijo pravne osebe zasebnega prava s sedežem v Republiki Sloveniji, ki so ustanovljene in delujejo kot gospodarske družbe po Zakonu o gospodarskih družbah. Po velikosti mora gospodarska družba sodit v kategorijo MSP.

Rok za oddajo: 30. junij 2014

Razpisi, ki šele prihajajo

  • Predvidoma v februarju 2014 bo objavljen razpis P2 za ustanovitev in zagon visoko inovativnih podjetij s potencialom hitre rasti in razvoja. Podjetje bo lahko v obdobju 3 let prejelo do 74.000 EUR za stroške, ki so namenjeni razvoju podjetja in uspešnemu prenosu razvojnih idej podjetnih posameznikov in skupin v tržno uspešne podjeme in ustvarjanje novih inovativno naravnanih podjetij.
  • V kratkem prihaja razpis za investicije v kotlovnice na lesno biomaso (KNLB) – Vgradnja kotlovske naprave na lesno biomaso moči najmanj 150 kW in največ 10 MW. Povrnejo do 40 % upravičenih stroškov investicije! 

Vir: Kristina Kočet, Tiko Pro d.o.o.

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje