Eons, spletišče za starejše od 50 let

Ste mnenja, da po Abrahamovi zabavi življenjska funkcija začne padati? Da ni več prostora za vas kjer bi se lahko družili in spoznavali svoje vrstnike? Pri podjetju Eons imajo rešitev.
Eons, spletišče za starejše od 50 let

Druženje na spletu za uporabnike nad 50 let

Cranky (siten) je nekoliko ironično ime, ki predstavlja stran na kateri se lahko zbirajo starejši od 50 let. Tam se družijo in spoznavajo nove ljudi. Pri podjetju beležijo hitro rast članov, kar je privabilo tudi nekaj tveganih kapitalistov. Ciljna publika naj bi namreč posedovala visoko kupno moč in je tudi zaradi tega razloga zanimiva.

Najpopularnejša beseda v iskalniku je »sex«, veliko pa jih išče »online dating«. Nekateri so pri teh letih očitno na vrhuncu svojih moči, sicer pa moderna medicina priskoči na pomoč tudi pri najbolj zagatnih težavah.

Vir: VentureBeat

SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje