Nakup pravega tiskalnika za vašo pisarno

Barvni tiskalnik je v današnjih časih sestavni del vsake pisarne. Zaradi hitrega razvoja tehnologije je ponudba različnih tipov tiskalnikov izjemna.
barvni tiskalnik

barvni tiskalnik

V tej poplavi ponudbe je dobro, da točno veste, kaj potrebujete in pričakujete od nove pridobitve. Ko se odločate za nakup, je dobro pretehtati tudi naslednje dejavnike.

Velikost pisarne

Velika razlika je, če barvni tiskalnik potrebujete za pisarno, kjer dela 5 ali 100 ljudi. Pomembno je, da izberete tak tiskalnik, ki bo zadovoljeval potrebe zaposlenih.

Funkcije

Tiskalniki omogočajo raznovrstne funkcije, zato morate vedeti, čemu boste dali poudarek. Vam je pomembno, da tiskalnik omogoča avtomatsko dvostransko tiskanje? Boste v omrežje povezali več uporabnikov? Potrebujete tudi funkcijo skeniranja?

Razpoložljivo finančno stanje

Vedeti morate, koliko denarja lahko zapravite za napravo in koliko vam je pomembna kvaliteta, ki seveda pride z višjo ceno. Vendar pri kalkulacijah stroškov ne glejte le na sam nakup barvnega tiskalnika, ampak v zakup vzemite tudi sprotne stroške, ki jih boste imeli z njim. Koliko stanejo kartuše, ki jih boste nameščali v tiskalnik? Koliko stane morebitna zamenjava pokvarjenega dela tiskalnika?

Hitrost tiskanja

Hitrost tiskanja je pri opisu tiskalnikov izražena v vrednosti ppm, kar pomeni število natisnjenih strani na minuto. Lahko pa je izražena tudi v ipm, kar pomeni število natisnjenih slik na minuto. Če je v pisarni tiskanje pogost pojav in en tiskalnik uporablja več zaposlenih, je hitrost tiskanja zelo pomemben faktor za zagotavljanje tekočega poslovnega procesa.

Dimenzije papirja

Barvni tiskalniki se razlikujejo v tem, kakšne dimenzije papirja podirajo. Tisti bolj enostavni modeli omogočajo vstavitev le standardnega A4 formata. Tiskalniki, ki so namenjeni pisarniški uporabi, pa večinoma vsi zagotavljajo tudi druge dimenzije.

Brezžična povezava

Večina današnjih tiskalnikov podpira internetno povezavo. Preko posebnih aplikacij lahko take tiskalnike tudi povežete s pametnim telefonom ali tablico in tiskanje izvedete prek njih. če imate namen tiskati z mobilnih naprav, bodite pozorni, da bo izbran barvni tiskalnik podpiral to možnost.

Garancija naprave

Standardna garancija tiskalnikov znaša eno leto od dneva nakupa. Se pa garancije razlikujejo med sabo v nekaterih specifikah, zato jih pozorno preberite pred nakupom naprave.

Velikost tiskalnika

Če boste tiskalnik namestili v manjšo pisarno, je njegova velikost ključnega pomena, zato pred nakupom razmislite, kam boste lahko napravo postavili.

Vir: ldproducts.com

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje