Nakup pravega tiskalnika za vašo pisarno

Barvni tiskalnik je v današnjih časih sestavni del vsake pisarne. Zaradi hitrega razvoja tehnologije je ponudba različnih tipov tiskalnikov izjemna.
barvni tiskalnik

barvni tiskalnik

V tej poplavi ponudbe je dobro, da točno veste, kaj potrebujete in pričakujete od nove pridobitve. Ko se odločate za nakup, je dobro pretehtati tudi naslednje dejavnike.

Velikost pisarne

Velika razlika je, če barvni tiskalnik potrebujete za pisarno, kjer dela 5 ali 100 ljudi. Pomembno je, da izberete tak tiskalnik, ki bo zadovoljeval potrebe zaposlenih.

Funkcije

Tiskalniki omogočajo raznovrstne funkcije, zato morate vedeti, čemu boste dali poudarek. Vam je pomembno, da tiskalnik omogoča avtomatsko dvostransko tiskanje? Boste v omrežje povezali več uporabnikov? Potrebujete tudi funkcijo skeniranja?

Razpoložljivo finančno stanje

Vedeti morate, koliko denarja lahko zapravite za napravo in koliko vam je pomembna kvaliteta, ki seveda pride z višjo ceno. Vendar pri kalkulacijah stroškov ne glejte le na sam nakup barvnega tiskalnika, ampak v zakup vzemite tudi sprotne stroške, ki jih boste imeli z njim. Koliko stanejo kartuše, ki jih boste nameščali v tiskalnik? Koliko stane morebitna zamenjava pokvarjenega dela tiskalnika?

Hitrost tiskanja

Hitrost tiskanja je pri opisu tiskalnikov izražena v vrednosti ppm, kar pomeni število natisnjenih strani na minuto. Lahko pa je izražena tudi v ipm, kar pomeni število natisnjenih slik na minuto. Če je v pisarni tiskanje pogost pojav in en tiskalnik uporablja več zaposlenih, je hitrost tiskanja zelo pomemben faktor za zagotavljanje tekočega poslovnega procesa.

Dimenzije papirja

Barvni tiskalniki se razlikujejo v tem, kakšne dimenzije papirja podirajo. Tisti bolj enostavni modeli omogočajo vstavitev le standardnega A4 formata. Tiskalniki, ki so namenjeni pisarniški uporabi, pa večinoma vsi zagotavljajo tudi druge dimenzije.

Brezžična povezava

Večina današnjih tiskalnikov podpira internetno povezavo. Preko posebnih aplikacij lahko take tiskalnike tudi povežete s pametnim telefonom ali tablico in tiskanje izvedete prek njih. če imate namen tiskati z mobilnih naprav, bodite pozorni, da bo izbran barvni tiskalnik podpiral to možnost.

Garancija naprave

Standardna garancija tiskalnikov znaša eno leto od dneva nakupa. Se pa garancije razlikujejo med sabo v nekaterih specifikah, zato jih pozorno preberite pred nakupom naprave.

Velikost tiskalnika

Če boste tiskalnik namestili v manjšo pisarno, je njegova velikost ključnega pomena, zato pred nakupom razmislite, kam boste lahko napravo postavili.

Vir: ldproducts.com

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Email Marketing Master Class

24.10.2018 od 15:00 do 18:00
Email Marketing Master Class

Email je eden izmed najmočnejših marketinških kanalov za podjetja vseh velikosti, z enim od najnižjih cen na konverzijo in najvišjo stopnjo uspeha. Še vedno pa ga mnogi neuspešno izkoriščajo. Zato ti bomo na delavnici pokazali, kako zgradiš in maksimalno izkoristiš potencial svojih email baz.
Preberite več >>

MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

21.11.2018 od 9:00 do 13:00
MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

Je vaš posel v vzponu in boste zaposlovali? Morda vaše podjetje že sedaj sestavlja številčna ekipa in se zavedate, da ste s kadrovskimi evidencami nekoliko odlašali? Poleg tega se vam glede poslovanja vašega podjetja še vedno porajajo vprašanja glede pogodb, kako varovati poslovne skrivnosti ali kako odpovedati delovno razmerje? Pred vami je izobraževanje, kjer izveste odgovore ravno na takšna in podobna vprašanja!
Preberite več >>

Vse za podjetje