Nakup pravega tiskalnika za vašo pisarno

Barvni tiskalnik je v današnjih časih sestavni del vsake pisarne. Zaradi hitrega razvoja tehnologije je ponudba različnih tipov tiskalnikov izjemna.
barvni tiskalnik

barvni tiskalnik

V tej poplavi ponudbe je dobro, da točno veste, kaj potrebujete in pričakujete od nove pridobitve. Ko se odločate za nakup, je dobro pretehtati tudi naslednje dejavnike.

Velikost pisarne

Velika razlika je, če barvni tiskalnik potrebujete za pisarno, kjer dela 5 ali 100 ljudi. Pomembno je, da izberete tak tiskalnik, ki bo zadovoljeval potrebe zaposlenih.

Funkcije

Tiskalniki omogočajo raznovrstne funkcije, zato morate vedeti, čemu boste dali poudarek. Vam je pomembno, da tiskalnik omogoča avtomatsko dvostransko tiskanje? Boste v omrežje povezali več uporabnikov? Potrebujete tudi funkcijo skeniranja?

Razpoložljivo finančno stanje

Vedeti morate, koliko denarja lahko zapravite za napravo in koliko vam je pomembna kvaliteta, ki seveda pride z višjo ceno. Vendar pri kalkulacijah stroškov ne glejte le na sam nakup barvnega tiskalnika, ampak v zakup vzemite tudi sprotne stroške, ki jih boste imeli z njim. Koliko stanejo kartuše, ki jih boste nameščali v tiskalnik? Koliko stane morebitna zamenjava pokvarjenega dela tiskalnika?

Hitrost tiskanja

Hitrost tiskanja je pri opisu tiskalnikov izražena v vrednosti ppm, kar pomeni število natisnjenih strani na minuto. Lahko pa je izražena tudi v ipm, kar pomeni število natisnjenih slik na minuto. Če je v pisarni tiskanje pogost pojav in en tiskalnik uporablja več zaposlenih, je hitrost tiskanja zelo pomemben faktor za zagotavljanje tekočega poslovnega procesa.

Dimenzije papirja

Barvni tiskalniki se razlikujejo v tem, kakšne dimenzije papirja podirajo. Tisti bolj enostavni modeli omogočajo vstavitev le standardnega A4 formata. Tiskalniki, ki so namenjeni pisarniški uporabi, pa večinoma vsi zagotavljajo tudi druge dimenzije.

Brezžična povezava

Večina današnjih tiskalnikov podpira internetno povezavo. Preko posebnih aplikacij lahko take tiskalnike tudi povežete s pametnim telefonom ali tablico in tiskanje izvedete prek njih. če imate namen tiskati z mobilnih naprav, bodite pozorni, da bo izbran barvni tiskalnik podpiral to možnost.

Garancija naprave

Standardna garancija tiskalnikov znaša eno leto od dneva nakupa. Se pa garancije razlikujejo med sabo v nekaterih specifikah, zato jih pozorno preberite pred nakupom naprave.

Velikost tiskalnika

Če boste tiskalnik namestili v manjšo pisarno, je njegova velikost ključnega pomena, zato pred nakupom razmislite, kam boste lahko napravo postavili.

Vir: ldproducts.com

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje