Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 28.05.2017
Ne spreglejte zanimivih podjetniških srečanj, ki bodo v prihajajočih tednih potekala po različnih krajih v Sloveniji! Za vas smo pripravili kratek pregled zanimivih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu. Vabljeni k udeležbi!
Dogodki

Vabljeni na podjetniške dogodke. (Vir slike: Picjumbo)

Slovensko-indijski poslovni forum

Ob obisku gospodarske delegacije iz Indije Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT v torek, 30. maja 2017, organizira poslovni forum, v okviru katerega bodo predstavljene poslovne priložnosti v Indiji in organizirana B2B srečanja.

Kdaj 30. 5. 2017, od 9.30 do 13.00
Kje Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana

Več informacij >>

Tehnike in pasti pogajanja

DPlac in Zavod Cene Štupar vabita na dogodek meseca maja z Brunom Sedevčičem z naslovom Tehnike in pasti pogajanja, na katerem boste spoznali iztočnice in smernice, da boste z vašo idejo lažje in bolj uspešno pristopili k trgu. Vabljeni k udeležbi!

Kdaj 30. 5. 2017, od 17.00 do 19.00
Kje Linhartova 13, Ljubljana

Več informacij >>

KIK OFF – Tomaž Lah, Nektar Natura, in Aleš Turšič, STOW

KIKŠtarter, kreativni coworking center iz Kamnika, svojo osnovno ponudbo nadgrajuje z drugimi vsebinami, med drugim z brezplačnimi dogodki z imenom KIK OFF. Tokrat bodo na dogodku gostili izjemna kamniška podjetnika.

Kdaj 30. 5. 2017, od 19.00 do 21.00
Kje KIKštarter, Fužine 9, 1240 Kamnik

Več informacij >>

Infinum Development Academy 2017

Se želite naučiti oblikovati odlično programsko opremo? Podjetje Infinum organizira 5-tedensko akademijo, na kateri boste s pomočjo profesionalnih razvijalcev razširili svoje znanje in povečali svoje kompetence. Pohitite, prijave zbirajo le še do 1. junija!

Kdaj 1. 6. 2017
Kje Spletna prijava

Več informacij >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.

Kdaj 2. 6. 2017, od 14.00 do 17.00
Kje NLB CIP, Trg republike 2, Ljubljana

Več informacij >>

Predstavitve 10 polfinalistov za izbor Mladi podjetnik leta 2017

10. junija 2017 vas vabimo v NLB Center inovativnega podjetništva v Ljubljani, kjer bodo na sporedu predstavitve desetih kandidatov, ki so se prijavili na izbor Mladi podjetnik leta in jih je strokovna komisija uvrstila v polfinalni izbor.

Kdaj 9. 6. 2017, od 16.00 do 17.30
Kje NLB CIP, Trg republike 2, Ljubljana

Več informacij >>

Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Vabimo vas na tradicionalno konferenco, ki bo že osmo leto odlična priložnost za pridobivanje novih idej, znanj in poznanstev. Dogajanje se bo odvijalo v centru Ljubljane, dogodek organiziramo v partnerstvu z NLB v CIPu. Tokratne tematike bodo povezane z internacionalizacijo in rastjo podjetja.

Kdaj 15. 6. 2017, od 14.00 do 20.00
Kje NLB CIP, Trg republike 2, Ljubljana

Več informacij >>

Izbor: Mladi podjetnik leta 2017

Izbor Mladi podjetnik leta je projekt Zavoda mladi podjetnik, namenjen odkrivanju talentov med mladimi podjetniki v Sloveniji. Njihove uspehe želimo predstaviti širši javnosti in tako prispevati k promociji podjetništva med podjetniki začetniki.

Kdaj 15. 6. 2017, od 18.00 do 23.59
Kje NLB CIP, Trg republike 2, Ljubljana

Več informacij >>

MP svetovanje pred ustanovitvijo podjetja

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Vse to in še več boste izvedeli na MP individualnem svetovanju pred ustanovitvijo podjetja. Faza: Tik pred ustanovitvijo, potrebujem pomoč.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje MP coworking, Kunaverjeva 9, Ljubljana

Več informacij >>

MP pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, ali so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje MP coworking, Kunaverjeva 9, Ljubljana

Več informacij >>

Crowdfunding svetovanje

Crowdfunding oziroma množično financiranje je v Sloveniji čedalje bolj priljubljeno. K temu so pripomogli uspešni projekti, nekateri so zbrali tudi prek pol milijona evrov. Dobivamo veliko vprašanj glede pogojev, primernosti projekta, nasvetov, zato smo pripravili svetovanje na to temo.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje MP coworking, Kunaverjeva 9, Ljubljana

Več informacij >>

Brezplačni webinarji podjetja SAOP d.o.o.

Podjetje SAOP d.o.o. je za vse podjetniške navdušence pripravilo lepo število brezplačnih spletnih seminarjev (webinarjev), s katerimi boste pridobili nove koristne informacije iz najrazličnejših poslovnih področij.

Kdaj Datum izberete sami!
Kje Spletni seminar

Več informacij >>