Zaključujemo s projektom »Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP«

V septembru v Zavodu mladi podjetnik, so.p., končujemo z izvajanjem projekta »Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP« po razpisu »Mentorske sheme za socialna podjetja«, ki ga financirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropski socialni sklad.
mentorske sheme

Razpis se je izvajal v okviru 9. prednostne osi »Socialna vključenost in zmanjševanje tveganja revščine«, 9.4. prednostne naložbe »Spodbujanje socialnega podjetništva in poklicnega vključevanja v socialna podjetja ter socialnega solidarnega gospodarstva, da bi vsem olajšali dostop do zaposlitve« in 9.4.1. specifičnega cilja »Povečati obseg dejavnosti in zaposlitve v sektorju socialnega podjetništva« Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

Projekt “Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja Zavod MP” sta financirala Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada (ESS). Financirala sta upravičene stroške, katere je socialno podjetje imelo z aktivnostmi, povezanimi z razvojem in profesionalizacijo njihovega socialnega podjetja s pomočjo vključevanja oseb v programe mentorstva. Dva predhodno izbrana mentorja sta zaposlene v Zavodu mladi podjetnik, so.p., izobrazila pri:

  • povečanju ozaveščenosti pri delu z ranljivimi socialnimi skupinami
  • opredelitvi in rešitvi problemov pri dosedanjem ponujanju storitev ranljivim ciljnim skupinam
  • izboljšanju nivoja znanja pri ponujanju pomoči ranljivim ciljnim skupinam

Preberite več o projektu »Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP« >>

Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

09.12.2019 od 13:00 do 21:00
Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Kje preživeti ponedeljek, 9. decembra? Če razvijate oziroma vodite svoj posel, potem si ne moremo zamisliti boljšega kraja kot NLB Center inovativnega podjetništva. Na ta dan se bomo namreč v družbi uspešnih slovenskih mladih podjetnikov družili ob temah, ki vam bodo pomagale pri razvoju in rasti podjetja. Če bi radi v letu 2020 kot mladi podjetniki napravili korak naprej, te BREZPLAČNE konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje