Optiprint

Optiprint d.o.o. se ukvarja z najemom barvnih tiskalnikov in optimizacijo printanja. Z inovativnim poslovnim modelom so blizu predvsem manjšim podjetjem, ki potrebujejo pisarniško multifunkcijsko napravo. Zanesljiv in odziven servis ter znižanje stroškov tiskanja lahko bistveno vplivajo na stroškovno učinkovitost podjetja.
Optiprint

Optiprint

Pisarniški tiskalnik

Zakaj se odločiti za najem?

Pri najemu tiskalnikov zaradi fiksne mesečne cene najema ali dane cene izpisa, odsotnosti investicije in nepredvidenih stroškov vzdrževanja pogosto veliko prihranimo in si tako zagotovimo ugodno tiskanje. Na trgu že obstaja vrsta konkurenčnih ponudnikov in storitev, zato lahko danes mesečni najem barvne multifunkcijske naprave stane že od nekaj 10 evrov dalje.

Bistvena nevarnost najema je slaba poprodajna podpora in neugodna dolgoročna pogodbena vezava. Pred podpisom pogodbe je potrebno preveriti odpovedni rok, ročnost vezave in zahtevati preizkus naprave. Med cenovno konkurenčnimi ponudniki izberemo takega, ki poskrbi za ekološko odstranjevanje in splošno zmanjšanje količine izrabljenega potrošnega materiala.

Svet ni črno-bel

Cena črnila je neodvisna od barve le tega, zato je dražje barvno printanje anomalija na trgu tiskalnikov, ki jo zaradi želje po višjih dobičkih podpirajo proizvajalci tiskalnikov. Tudi s pojavom laserskih barvnih tiskalnikov cena barvnih izpisov ni padla in pri manjših napravah dosega tudi nekaj 10 centov na izpisano stran z nizko pokritostjo.  Po drugi strani je dejstvo, da so vsi predstavitveni materiali podjetij, vključno z logotipi in spletnimi stranmi v barvah. Zakaj je torej svet printanja zaradi dragih barv še vedno črno-bel?

Podjetje Optiprint d.o.o. kot prvo v Sloveniji ponuja najem barvnih printerjev in multifunkcijskih naprav, kjer je cena barvnega izpisa enaka črno-belemu.

Zakaj najem tiskalnika/multifunkcijske naprave pri podjetju Optiprint d.o.o.?

 • Ni začetne investicije, vključen servis in podpora.
 • Kvalitetne in zmogljive HP OfficeJet PRO naprave.
 • Fiksna mesečna najemnina vključuje neomejeno število barvnih izpisov.
 • Brez pogodbene vezave.
 • Dodatne ugodnosti v obliki cenejšega papirja.
 • Povečanje prepoznavnosti podjetja – 100% barvni izpisi.
 • Široka ponudba od osnovnega A4 tiskalnika, fax multifunkcijske naprave do A3 tiskalnika.

Ugodnost za uporabnike portala Mladipodjetnik.si

Ob povpraševanju omenite, da ste videli našo predstavitev na portalu Mladipodjetnik.si in ponudili bomo:

 • Brezplačno testno obdobje brez obveznosti.
 • 50% popusta v poletnem mesecu.
 • Brezplačno enoto za dvostransko printanje ali mrežni priklop (oboje serijsko pri L7590).
 • Ugodnejšo ceno papirja.
 • Dodatni popust v primeru najema več naprav.

Več informacij:

www.optiprint.si

Lan Hvastija

telefon: 0590 15 810

GSM: 070-737-101

e-pošta: lan.h(at)optiprint.si

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

MP dogodek: Kingsbox: Od študenta do milijon evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: Kingsbox: Od študenta do milijon evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitrorastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje