Optiprint

Optiprint d.o.o. se ukvarja z oddajo barvnih tiskalnikov in optimizacijo printanja. Z inovativnim poslovnim modelom so blizu predvsem manjšim podjetjem, ki potrebujejo pisarniško multifunkcijsko napravo. Zanesljiv in odziven servis ter znižanje stroškov tiskanja lahko bistveno vplivajo na stroškovno učinkovitost podjetja.
Optiprint

Optiprint

Pisarniški tiskalnik

Zakaj se odločiti za najem?

Pri najemu tiskalnikov zaradi fiksne mesečne cene najema ali dane cene izpisa, odsotnosti investicije in nepredvidenih stroškov vzdrževanja pogosto veliko prihranimo in si tako zagotovimo ugodno tiskanje. Na trgu že obstaja vrsta konkurenčnih ponudnikov in storitev, zato lahko danes mesečni najem barvne multifunkcijske naprave stane že od nekaj 10 evrov dalje.

Bistvena nevarnost najema je slaba poprodajna podpora in neugodna dolgoročna pogodbena vezava. Pred podpisom pogodbe je potrebno preveriti odpovedni rok, ročnost vezave in zahtevati preizkus naprave. Med cenovno konkurenčnimi ponudniki izberemo takega, ki poskrbi za ekološko odstranjevanje in splošno zmanjšanje količine izrabljenega potrošnega materiala.

Svet ni črno-bel

Cena črnila je neodvisna od barve le tega, zato je dražje barvno printanje anomalija na trgu tiskalnikov, ki jo zaradi želje po višjih dobičkih podpirajo proizvajalci tiskalnikov. Tudi s pojavom laserskih barvnih tiskalnikov cena barvnih izpisov ni padla in pri manjših napravah dosega tudi nekaj 10 centov na izpisano stran z nizko pokritostjo.  Po drugi strani je dejstvo, da so vsi predstavitveni materiali podjetij, vključno z logotipi in spletnimi stranmi v barvah. Zakaj je torej svet printanja zaradi dragih barv še vedno črno-bel?

Podjetje Optiprint d.o.o. kot prvo v Sloveniji ponuja najem barvnih printerjev in multifunkcijskih naprav, kjer je cena barvnega izpisa enaka črno-belemu.

Zakaj najem tiskalnika/multifunkcijske naprave pri podjetju Optiprint d.o.o.?

 • Ni začetne investicije, vključen servis in podpora.
 • Kvalitetne in zmogljive HP OfficeJet PRO naprave.
 • Fiksna mesečna najemnina vključuje neomejeno število barvnih izpisov.
 • Brez pogodbene vezave.
 • Dodatne ugodnosti v obliki cenejšega papirja.
 • Povečanje prepoznavnosti podjetja – 100% barvni izpisi.
 • Široka ponudba od osnovnega A4 tiskalnika, fax multifunkcijske naprave do A3 tiskalnika.

Ugodnost za uporabnike portala Mladipodjetnik.si

Ob povpraševanju omenite, da ste videli našo predstavitev na portalu Mladipodjetnik.si in ponudili bomo:

 • Brezplačno testno obdobje brez obveznosti.
 • 50% popusta v poletnem mesecu.
 • Brezplačno enoto za dvostransko printanje ali mrežni priklop (oboje serijsko pri L7590).
 • Ugodnejšo ceno papirja.
 • Dodatni popust v primeru najema več naprav.

Več informacij:

www.optiprint.si

Lan Hvastija

telefon: 0590 15 810

GSM: 070-737-101

e-pošta: lan.h(at)optiprint.si

Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

20.11.2019 od 9:00 do 20:00
HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

Slovenska hardware scena - povežimo se! V povezavi s slovenskimi startup podjetji se pogovarjamo predvsem o storitvenih, razvijalskih in podjetjih, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Imamo pa tudi veliko uspešnih primerov startup podjetij, ki se ukvarjajo z razvojem strojne opreme: Visionect, Sleepy bottle, Equa... takšnih podjetij si želimo še več. Zato smo pripravili aktivnosti v okviru programa HardwareSTART kateri glavni namen je povečati število ter rast startup podjetij, ki delujejo na področju razvoja strojne opreme.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje