Optiprint

Optiprint d.o.o. se ukvarja z najemom barvnih tiskalnikov in optimizacijo printanja. Z inovativnim poslovnim modelom so blizu predvsem manjšim podjetjem, ki potrebujejo pisarniško multifunkcijsko napravo. Zanesljiv in odziven servis ter znižanje stroškov tiskanja lahko bistveno vplivajo na stroškovno učinkovitost podjetja.
Optiprint

Optiprint

Pisarniški tiskalnik

Zakaj se odločiti za najem?

Pri najemu tiskalnikov zaradi fiksne mesečne cene najema ali dane cene izpisa, odsotnosti investicije in nepredvidenih stroškov vzdrževanja pogosto veliko prihranimo in si tako zagotovimo ugodno tiskanje. Na trgu že obstaja vrsta konkurenčnih ponudnikov in storitev, zato lahko danes mesečni najem barvne multifunkcijske naprave stane že od nekaj 10 evrov dalje.

Bistvena nevarnost najema je slaba poprodajna podpora in neugodna dolgoročna pogodbena vezava. Pred podpisom pogodbe je potrebno preveriti odpovedni rok, ročnost vezave in zahtevati preizkus naprave. Med cenovno konkurenčnimi ponudniki izberemo takega, ki poskrbi za ekološko odstranjevanje in splošno zmanjšanje količine izrabljenega potrošnega materiala.

Svet ni črno-bel

Cena črnila je neodvisna od barve le tega, zato je dražje barvno printanje anomalija na trgu tiskalnikov, ki jo zaradi želje po višjih dobičkih podpirajo proizvajalci tiskalnikov. Tudi s pojavom laserskih barvnih tiskalnikov cena barvnih izpisov ni padla in pri manjših napravah dosega tudi nekaj 10 centov na izpisano stran z nizko pokritostjo.  Po drugi strani je dejstvo, da so vsi predstavitveni materiali podjetij, vključno z logotipi in spletnimi stranmi v barvah. Zakaj je torej svet printanja zaradi dragih barv še vedno črno-bel?

Podjetje Optiprint d.o.o. kot prvo v Sloveniji ponuja najem barvnih printerjev in multifunkcijskih naprav, kjer je cena barvnega izpisa enaka črno-belemu.

Zakaj najem tiskalnika/multifunkcijske naprave pri podjetju Optiprint d.o.o.?

 • Ni začetne investicije, vključen servis in podpora.
 • Kvalitetne in zmogljive HP OfficeJet PRO naprave.
 • Fiksna mesečna najemnina vključuje neomejeno število barvnih izpisov.
 • Brez pogodbene vezave.
 • Dodatne ugodnosti v obliki cenejšega papirja.
 • Povečanje prepoznavnosti podjetja – 100% barvni izpisi.
 • Široka ponudba od osnovnega A4 tiskalnika, fax multifunkcijske naprave do A3 tiskalnika.

Ugodnost za uporabnike portala Mladipodjetnik.si

Ob povpraševanju omenite, da ste videli našo predstavitev na portalu Mladipodjetnik.si in ponudili bomo:

 • Brezplačno testno obdobje brez obveznosti.
 • 50% popusta v poletnem mesecu.
 • Brezplačno enoto za dvostransko printanje ali mrežni priklop (oboje serijsko pri L7590).
 • Ugodnejšo ceno papirja.
 • Dodatni popust v primeru najema več naprav.

Več informacij:

www.optiprint.si

Lan Hvastija

telefon: 0590 15 810

GSM: 070-737-101

e-pošta: lan.h(at)optiprint.si

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje