Zabec.net: gostovanje in domene

Avtor — 11.08.2011
Zabec.net sestavlja dokaj mlada ekipa, ki je polna presenečenj, odprta za raznorazne ponudbe in povpraševanja, odgovorna, prijazna ter kreativna, predvsem pa, pri njih se delo ne konča ob 16 uri.
Zabec.net: gostovanje in domene

Spletno gostovanje – zabec.net

Pa vendar naj vas njihova mladost ne zavede, saj so na tem področju eni izmed večjih strokovnjakov, prejeli so že mnogo priznanj, med njimi je tudi zlati Netko 2007 za najboljšo poslovno spletno stran, za testiranje njihovega spletnega mesta British Council so prejeli vrhunsko oceno angleških varnostnih strokovnjakov ( “Pedro Galvan, Deputy Worldwide Security Manager, Global IS, British Council “The good news is that this has been one of the best sites we have tested with no critical, or high risks issues found.” ), udeležujejo se različnih okroglih miz, prav tako jim ni tuja predavateljska vloga.

Kaj lahko Zabec.net ponudi vam?

1. Domene

Vse kar je potrebno vedeti o domeni, med drugim tudi to ali je vaša domena oz. zamisel imena še prosta, lahko pogledate na njihovi spletni strani : http://www.zabec.net/domene.

Pri njih lahko torej pogledate prostost domene, jo lahko registrirate in prenesete ( ponujajo vam brezplačen prenos za .si domeno ) ter jo enostavno upravljate preko sistema Moj Zabec.

2. Gostovanje

Pripravili so vam navadne pakete gostovanj ( Paglavec, Žabon, Mlaka ), VPS pakete ( Lokvanj, Ribnik,…) in tudi Reseller pakete ( Luža, Močvirje, Jezero,…). Torej za vsak okus, prostorsko potrebo in žep se najde primerno gostovanje.
Če potrebujete pomoč pri vaših odločitvah, pa se lahko obrnete na njihovo strokovno in prijazno podporo, ki vam bo z veseljem pomagala.

Vsi njihovi strežniki imajo zagotovljeno rezervno napajanje, vrhunsko zaščito ter se nahajajo v Sloveniji, kar je iz tehničnega in podpornega vidika zelo pomemben element.

Zabec.net pa je tudi kot prvi v Sloveniji omogočil IPv6 za vse njihove naročnike gostovanj. TV3 je bila tudi prva Slovenska televizija podprta z IPv6, kar jim je omogočil Zabec.net

Vse kar vas še zanima o gostovanjih si lahko preberete na http://www.zabec.net/gostovanje .

3. Spletne rešitve

Tukaj pride do izraza njihova kreativnost in originalnost, saj nihče noče, da bi njihovo spletno mesto ali karkoli drugega bilo enako ali podobno nekemu drugemu. Vsaka stranka oz. naročnik ima svoje zahteve in svoj okus, kar pri Zabec.net tudi upoštevajo, njihova posebnost pa je v tem, da vas bodo opozorili na morebitne podobnosti z drugimi, preusmerili vaše misli v izvirno razmišljanje ter da vam bodo svetovali, tako, da boste z njimi skupaj razvili vrhunske in originalne izdelke.

Ker vedo kako pomemben je za vas vaš izdelek, tudi sami sodelujejo samo z vrhunskimi strokovnjaki, tako so na področju dizajna povezani s Kontrastiko in še mnogimi drugimi (med njimi najdemo tako Memo Institut, Kabinet01, Luks studio, Catalina, Midori…).

Za katere stvari se lahko na področju spletnih rešitev obrnete na njih:

  • Izdelava spletnega mesta (omenimo samo nekatere njihove reference: Riba na oko, Bruto golf, Nika Zupanc, Slovenski top model, Labirint umetnosti, Midori, IMOS, TV3, Žganjekuha Budič, Kontrastika, Mercedes-Benz servis Trendy…)
  • Izdelava spletnih portalov (med vsemi ostalimi jim zaupa tudi British Council)
  • Če potrebujete Facebook aplikacije se prav tako lahko obrnete na njih (Izdelali so FB aplikacije – Poribaj se, za Računalniške novice – Galaxy tab ter Ljubljanski maraton )
  • Spletne trgovine:

Trenutno so eni izmed najbolj iskanih izdelovalcev spletnih trgovin, saj so njihove trgovine delane in prilagojene posebej za stranko (niso Template trgovine).

Pa vendar naj vas vsa ta popolnost ne prestraši, saj so Zabci zelo na realnih tleh, so tudi dobrodelni, njihove cene ne segajo v višave, so skromni, prilagodljivi in delajo stvari z veseljem in s svojim srcem, tako, da za njih še dolgo ne boste samo številka.

Več informacij: