Ponudba NLB za mlade podjetnike

NLB mladim in manj mladim podjetnikom nudi širok nabor storitev. Na voljo so paketi NLB Poslovni Start za začetnike in Center inovativnega podjetništva, ki nudi pomoč pri odprtju podjetja in poslovnega računa. Na voljo je tudi NLB Poslovni račun in paketna ponudba za že obstoječa podjetja.
Ponudba NLB za mlade podjetnike

NLB Poslovni račun

NLB Poslovni račun je namenjen vsem, ki si želite preprosto in varno vsakodnevno bančno finančno poslovanje v domači in tujih valutah.

Prednosti računa

  • Možnost pristopa k računu v okviru ugodne ponudbe NLB Poslovni Start ali NLB Poslovni paket.
  • Večvalutni transakcijski račun.
  • Brezplačna Poslovna kartica BA Maestro.
  • Velika mreža poslovalnic v Sloveniji.
  • Razširjena mreža predstavništev in bank v tujini.

Več o NLB Poslovnem računu >>

NLB Poslovni Start

NLB Poslovni Start je namenjen novoustanovljenim podjetjem, podjetnikom in zasebnikom iz segmenta malih podjetij (mikro in majhne družbe), ki na trgu poslujete manj kot eno leto.

Prednosti paketa

  • Preprosto, hitro in ugodno vsakodnevno poslovanje s podjetniškimi financami.
  • Po poslovnih potrebah in željah izberete ustrezno različico paketa.
  • Paket 18 mesecev od sklenitve plačujete po ugodni ceni.
  • 18-mesečni prihranek v vrednosti 152,10 evra za podjetnika/zasebnika in 264,60 evra za d.o.o. (primer izračuna za osnovni paket po veljavnem ceniku NLB na dan 1.2.2015).

Več o NLB Poslovnem Startu >>

Center inovativnega podjetništva

Center inovativnega podjetništva je prvi primer dobre bančne prakse oblikovanja podpornega podjetniškega okolja v sodelovanju s partnerskimi organizacijami v Sloveniji. Podjetnikom na enem mestu nudimo celoten bančni servis in bančno-finančna svetovanja ter v povezavi s partnerji tudi druga strokovna svetovanja in podporne storitve. Omogočamo pridobitev podjetniških in finančnih strokovnih znanj, poleg tega pa v kratkem tudi dostop do mreže podjetniških mentorjev ter urejeno računovodsko in pravno podporo, v prihodnje pa še lažji dostop do zagonskih investicij ter iskanje alternativnih virov financiranja v Sloveniji in tujini.

V središču Ljubljane ponujamo urejen in miren prostor za vaša srečanja s partnerji. Prostor, ki ga lahko uporabite kot mobilno pisarno z vso potrebno pisarniško infrastrukturo (komunikacijska oprema, tiskalnik, optični bralnik idr).

Več o NLB CIP >>