Lesene kravate se na Kickstarterju hitro približujejo svojemu cilju

Slovenska ekipa na Kickstarteju predstavlja nov izziv klasični modi z umetniško zasnovanimi kravatami iz lesa. Kravate WU-LE odlikuje kvalitetna ročna izdelava ter unikatnost, omeniti pa je treba tudi dejstvo, da gre za izdelke, izdelane iz slovenskih materialov.
Lesene kravate se na Kickstarterju hitro približujejo svojemu cilju

Lesene kravate se na Kickstarterju hitro približujejo svojemu cilju (Vir slike: Kickstarter)

Mlada in ustvarjalna ekipa je s pomočjo Kickstarter kampanje v letošnjem novembru javnosti predstavila nov unikaten in naravni modni dodatek – lesene, ročno izdelane kravate WU-LE.

Njihova posebna prednost je kreativnost, zato je največ pozornosti namenjene ideji, zgodbi ter vsakemu detajlu v procesu izdelave. Sleherni izdelek je unikaten kot prstni odtis narave, podložen z usnjem, izjemno lahek, se nadene v trenutku in se popolnoma prilega telesu. Zato se v vsaki WU-LE kravati rojeva posebna zgodba, ki lahko skupaj z njenim lastnikom postane legenda.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Slovenski materiali in izdelek dokazujejo, da se lahko izjemni domači surovini v eni najbolj gozdnatih dežel Evrope doda tudi zaslužena in visoka dodana vrednost. Skupaj z umetniškim pristopom sveže ideje prinašajo v modo čarobno moč narave in prav zato ponujajo izziv klasični modi, ki jo predstavlja kravata kot eden najpomembnejših moških modnih dodatkov.

Poleg “standard” modelov ročno izdelanih WU-LE kravat, ki jih lahko naročite tudi skupaj z atraktivno žensko zapestnico, narejeno iz istega kosa lesa, so na voljo tudi “custom” modeli.

Izbirati je mogoče med dvajsetimi različnimi vrstami lesa in njihovimi kombinacijami, z željo dati uporabniku možnost, da tudi sam sodeluje pri unikatnem ustvarjalnem procesu in dizajniranju naravne mode. Vsaka kravata je spravljena v trpežnem ovitku, ki poleg uporabne vrednosti lahko pomeni tudi estetsko in nadstandardno poslovno darilo ali odličen in poseben dar za čudovito in izjemno osebo. 

Ekipa za produkt WU-LE na Kickstarterju zbira 3 tisoč dolarjev, trenutno so jih že zbrali skoraj tretjino. Podprete jih lahko na spodnji povezavi, in sicer še do ponedeljka, 21. decembra 2015.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje