Pridi v MP hub. – najsodobnejši coworking prostor

MP hub. je najsodobnejši coworking prostor v Sloveniji, ki se nahaja na odlični lokaciji v Šiški nasproti centra Aleja, v mirni in zeleni soseski s pogledom na zelene površine. Na voljo je 75 sodobno opremljenih coworking mest ter 11 zasebnih pisarn, ki omogočajo produktivno delo v prijetnem okolju z brezplačnim parkiranjem v okolici.
MP hub - coworking prostor v Ljubljani

MP hub – najsodobnejši coworking prostor v Ljubljani

Pošlji povpraševanje

V MP hub. smo vključili naše 13-letno znanje in izkušnje s področja ustvarjanja ter vodenja coworking prostora in grajenja skupnosti. Z MP hub. smo želeli kulturo dela v slovenskih coworking prostorih dvigniti stopničko višje ter se zato projekta lotili maksimalno angažirano z implementacijo sodobne opreme in upoštevanjem dobre prakse na področju coworking prostorov v svetu.

MP hub. je namenjen tako samozaposlenim, “freelancerjem” z različnih področij, kot tudi zaposlenim iz večjih podjetij, ki imajo svoj sedež izven Ljubljane, v Ljubljani pa zgolj svoje poslovne enote. Ponujamo “managed office” sistem z možnostjo najema varovanega parkirnega mesta v garažni hiši ter skladiščnih prostorov, kot tudi možnostjo registracije sedeža podjetja z digitalizacijo vse pošte, primeren tudi za podružnice tujih podjetij. Za vse poskrbimo mi, tako da se vi lahko 100% posvetite svojemu poslu.

Proste mize in pisarne

Kontaktiraj nas in pridi na ogled. Na voljo je tudi brezplačno 2-dnevno testiranje prostega mesta. V primeru da prostih mest ni, vseeno pošlji povpraševanje, pridi na ogled in se postavi v čakalno vrsto za najbolj živ coworking v Ljubljani.

Zakaj coworking? Zakaj MP hub.

V nadaljevanju je 9 razlogov, zakaj je coworking oziroma konkretno MP hub. prava izbira:

 1. Postanete del skupnosti izjemnih posameznikov
  83 odstotkov samozaposlenih, ki delajo od doma, ugotavlja, da so na ta način okrnjeni njihovi socialni stiki, kar negativno vpliva na njihovo počutje. V MP hub. smo izjemno ponosni na raznolikost članov naše skupnosti.
 2. Dvig produktivnosti
  Raziskave kažejo, da se kar 78 odstotkov samozaposlenih, ki delajo od doma, pritožuje nad slabo produktivnostjo. MP hub. je delovni prostor, ki poskrbi za nemoteno delo in odstrani vse moteče faktorje.
 3. Sodoben prostor s sodobno in kakovostno opremo.
  MP hub. se nahaja v skorajda novi stavbi, odlikujejo ga visoki stropi (4,2m) z obilico stekla, kakovostna oprema ter premišljena razporeditev prostorov in delovnih mest, ki so delo podjetij, ki opremljajo coworking prostore po celotnem svetu. Na voljo so elektronske ključavnice.
 4. Odličen internet, ki vedno deluje
  MP hub. se lahko pohvali z odličnim internetom s hitrostjo 300/300Mbit/s ter sodobnim brezžičnim kot tudi žičnim omrežjem.
 5. Prisilno prezračevanje, udobno ogrevanje in hlajenje
  MP hub. je prisilno prezračevan, zrak v celotnem prostoru se zamenja vsako uro, vlaga v zraku je idealna. Prostor se 24 ur na dan, 7 dni v tednu ogreva s pomočjo talnega gretja, primerna delovna temperatura vas čaka ne glede na to, kakšen je vaš delovni ritem. Prostori so hlajeni prek centralnega prezračevalnega sistema, hkrati pa so na voljo zmogljive klimatske naprave.
 6. Govorilnice, sestankovalnice, sprednja terasa ter soba za počitek
  Osrednji prostor je namenjen mirnemu delu, za videokonference, klice ter sestanke pa so na voljo akustično opremljene sejne sobe ter govorilnice. Tudi za “power nap” je poskrbljeno v sobi za počitek. Ploščad pred hubom je izvrstna lokacija za pitje jutranje kavice na soncu.
 7. Polno opremljena kuhinja
  V uporabnino za člane MP hub. je vključena polno opremljena kuhinja s kavomatom na sveže mleto kavo, pomivalnim strojem, hladilnikom, pečico… na voljo je neomejena izvrstna kava, čaji, Cedevita, na voljo je tudi točeno pivo Pelicon.
 8. Ročni nogomet, Playastation 5 in  kakovosten masažni stol za sprostitev
  Za sprostitev med delovnikom je na voljo kakovostna miza za ročni nogomet ter Playstation 5. Odlična rešitev za grajenje odnosov znotraj podjetij ter znotraj skupnosti.
 9. Na voljo sta 2 skiroja M365 PRO
  Coworkerjem je za dnevne opravke brezplačno na voljo odličen Xiaomijev električni skiro M356 pro.


Same pohvale! Moderni prostori, neomejeno kave, prijetni coworkerji in odlično podporno okolje za mlade podjetnike kot sem jaz. Najboljša odločitev, da sem se pridružila MP hub coworkingu! ~ ~ 13.07.2022


MP hub is a textbook example of the 4P's: product, placement, price and most importantly the people. Awesome place! ~ ~ 24.06.2022

Za ogled nas kontaktiraj na 031 857 940.

Prijetno delovno okolje za manjša podjetja ali enote večjih podjetij

MP hub. je namenjen podjetnicam in podjetnikom, ki zaradi majhne ekipe še ne potrebujete svoje pisarne, hkrati pa vam delo od doma in po kavarnah ne ustreza več. Naše storitve ustrezajo:

 • podjetjem izven Ljubljane ali tujine, ki želijo, da njihovi zaposleni delajo v kreativnem okolju,
 • vsem, ki imate dovolj samotarskega in neproduktivnega dela doma,
 • vsem, ki iščete izmenjavo znanj z mladimi podjetniki različnih znanj,
 • vsem, ki želite pričeti z delom že prihodnji dan, brez čakanja in nepotrebne birokracije,
 • vsem, ki želite ob sebi družbo sorodno mislečih, s katerimi boste lahko diskutirali o svojem poslu in ga izboljševali.

Za ogled nas kontaktiraj na 031 857 940.


What a super cool place to get your work done, and have meetings in style. Other than a gorgeous space, in the heart of Slovenia. all the staff are extremely friendly, and helpful, and make me feel really comfortable and invited. You are surrounded by professionals whose energy is inspiring and makes you want to work. Can't recommend this place enough!!!! ~ ~ 12.07.2022


Po moji izkušnji absolutno najboljši co-working prostor v Ljubljani. Tukaj delam zadnjih 10 mesecev in vsak dan uživam v super družbi, modernih in odprtih prostorih, ročnem fuzbalu, občasnih kul dogodkih... Velik dodatni plus je tudi vedno svež zrak, klimatizacija, skratka dobro okolje za produktivnost. Čez cesto pa vsak dan vabi Aleja, ki ponuja food court za malico, Kavarna Zvezda in tako naprej. Skratka — res priporočam MP Hub! ~ ~ 22.07.2020

Prijetna lokacija za coworking v Ljubljani

MP hub. coworking se nahaja v ljubljanski Šiški, na naslovu Trg komandanta Staneta 8, gre za stavbo, v kateri se nahaja knjižnica Šiška. V neposredni bližini se nahaja nakupovalni center Aleja, kjer se coworkerji v prijetnih lokalih in “food courtu” dnevno družimo ter izmenjujemo mnenja in krepimo vezi. Pridruži se ekipi mladih podjetnic in podjetnikov iz več različnih podjetij, ki poleg produktivnega dela stremi k dobremu delovnemu vzdušju, deli svoje izkušnje, nasvete in ideje, poskrbi za dobro družbo med kosili in vse, kar je potrebno, da je splošno vzdušje čim boljše. Na voljo je dovolj brezplačnih parkirnih mest, možen pa je tudi najem parkirnih mest v varovani garažni hiši.

MP hubcoworking je idealen za:

 • Manjše ekipe ali podjetja, ki želite pospešiti razvoj svojega produkta,
 • vse, ki imate poslovno idejo in potrebujete pomoč pri njeni realizaciji,
 • “freelancerje”, ki iščete primerno mesto za delo,
 • samozaposlene, ki delate zase oziroma za eno ali več podjetij,
 • “popoldanske” podjetnike, ki si počasi vtirate pot v svet podjetništva,
 • podjetnike, ki pogrešate družbo pri svojem delu (skupna kosila, druženje…),
 • tiste, ki želite imeti podjetje na dobri lokaciji v Ljubljani z dovolj parkirnimi mesti,
 • večja podjetja iz obrobja, ki želite imeti svojo enoto v coworkingu v Ljubljani,
 • vse, ki želite, da je za vse ključne sestavine pisarne poskrbljeno in da se lahko osredotočite na svoje podjetje.
Strmimo h gradnji tesno povezane skupnosti, zato je v MP hub. mogoče najeti le fiksna delovna mesta za daljše časovno obdobje. Podpiše se pogodbo za nedoločen čas z odpovednim rokom 2 meseca. V našo ponudbo je vključeno naslednje:
Opis Vključeno
Brezplačno parkiranje tik ob lokaciji da
Skupna mikro govorilnica, mala govorilnica ter sejna soba po rezervaciji – za običajno pisarniško uporabo
Lastna miza, dostop 24/7, lasten ključ neomejen dostop (velja načelo poštene souporabe)
Neomejeno tiskanje, vključen tudi papir da
Polno opremljena kuhinja s pomivalnim strojem in pečico da
Neomejen čaj, izvrstna sveže mleta kava ter Cedevita da
Družba izjemnih članov skupnosti MP hub. neomejeno
Soba za sprostitev ter Garlando namizni nogomet in pikado po želji 🙂
Predavanje ali druženje članov 1 aktivnost na mesec
Cena za mesečno uporabnino znaša z vsemi stroški: 170 eur + DDV (207,4 eur) za mesto v skupni pisarni – miza je samo vaša

440 eur + DDV za zasebno pisarno za 2 osebi

660 eur +DDV za zasebno pisarno za 3 osebe

830 eur + DDV za zasebno pisarno za 4 osebe

Sedež podjetja / virtualna pisarna 25 eur + ddv na mesec
Najem sejne sobe za zunanje uporabnike 25 eur + ddv na uro (do 3 osebe)

40 eur + ddv na uro (od 4 do 8 oseb)

Dnevni najem coworking prostora 30 eur + ddv na dan
MP hub. smo ljudje.

MP hub. smo ljudje.

V MP hub. lahko prenesete tudi sedež vašega podjetja. Doplačilo za to je 25 evrov + ddv (30,5 evra) na mesec.

Za ogled MP huba nas kontaktiraj na 031 857 940.

Pošlji povpraševanje