Zaposlujemo! Prosta delovna mesta v Zavodu mladi podjetnik

V Zavodu mladi podjetnik smo nenehno odprti za nove sodelavce, ki bi lahko doprinesli k rasti naše organizacije in tako podpori podjetništva v Sloveniji. Na trgu smo 10 let in v tem času konstantno rastemo, posledično rabimo nove moči. V primeru, da vas zanima delo v svetu startupov oziroma v podjetniškem svetu, se nam javite.
Iščemo nove kadrovske okrepitve!

Iščemo nove kadrovske okrepitve!

Področja, ki jih v tem trenutku pokrivamo in ki so za zaposlitev najbolj aktualna, so naslednja:

  • Pravnik: gospodarsko pravo, sestavljanje pogodb, sestavljanje dokumentov za podjetja,
  • organizator in moderator dogodkov,
  • tržnik spletnega oglasnega prostora in oglasnega prostora na izobraževanjih,
  • predavatelj in pisec z različnih področij spletnega marketinga: Google Analytics, Facebook oglaševanje, email marketing, WordPress, e-commerce,
  • novinar / novinarka (opis spodaj),
  • podjetniški svetovalec (opis spodaj).

Še posebej sta v tem trenutku aktualni dve delovni mesti. Glede na naravo našega dela ju smatramo kot izredno pomembni mesti za razvoj Zavoda mladi podjetnik.

Iščemo novinarsko ninjo, ki ljubi startupe, tehnologijo in podjetništvo na splošno! – **zbiranje prijav je zaključeno**

Tvoje naloge bodo obsegale pisanje avtorskih prispevkov na temo podjetništva: zgodbe o startupih, intervjuji s podjetniki, obiski podjetij, reportaže s podjetniških dogodkov… Občasno tudi priprava povzetkov tujih vsebin iz angleškega jezika. Nujne so izkušnje s pisanjem iz področja podjetništva, tehnologije in podobno. Zaželena je novinarska izobrazba, ni pa pogoj.

Od kandidatov pričakujemo:

– Širše zanimanje in razgledanost na področju podjetništva, tehnoloških trendov, startupov in ekonomije;
– 7. stopnjo izobrazbe;
– smisel za pisanje bralcu razumljivih in prijaznih besedil;
– veselje do pisanja in ustvarjanja besedil;
– inovativnost, ustvarjalnost, samostojnost in samoiniciativnost;
– vestnost, natančnost pri zapisovanju podatkov in odgovornost;
– obvladanje sodobnih multimedijskih tehnologij;
– zaželene so tudi izkušnje s CMS WordPress, na katerem naš portal teče.

Naša glavna dejavnost je izobraževanje. Organiziramo izobraževanja iz vseh vidikov pisanja za splet: od optimizacije spletnih strani (SEO), kreativnega pisanja, blog marketinga, spletne analitike in podobno. Kot delu ekipe ti bo vse to na voljo v delovnem času in brezplačno.

Radi začnemo počasi. Sprva testno obdobje, potem pogodba za nedoločen čas. Lahko za polovični ali polni delovni čas. Plača se z leti povečuje glede na naraščajoče znanje in krepitev produktivnosti. Nudimo stimulativno plačilo (božičnica…) in ostale oblike nagrajevanja glede na delovno uspešnost. Poskrbimo za vse delovne pripomočke (prenosnik, telefon…), krijemo izobraževanja, certifikate, literaturo… Trudimo se, da delo prinaša kar se da malo stresa, stremimo k temu, da so odnosi v ekipi sproščeni in neformalni.

Delo povečini poteka v prijetnem delovnem okolju MP coworkinga v Ljubljani, razen seveda v primeru poročanja s predavanj. Ta povečini izvajamo v centru Ljubljane, včasih tudi izven Ljubljane, zato je nujen vozniški izpit B kategorije. Delovni čas je fleksibilen, razen, ko so na sporedu izobraževanja, ki zahtevajo prisotnost (zaradi pisanja reportaž).

Rok za prijavo: 10.3.2018

Iščemo vsestranskega podjetniškega svetovalca! – **zbiranje prijav je zaključeno**

Zaradi povečanja obsega aktivnosti s področja podjetniških svetovanj iščemo vsestranskega podjetniškega svetovalca. Nabor delovnih aktivnosti, ki so na voljo, je zelo dinamičen, kar pomeni, da razpisano delovno mesto vsebuje zelo različne naloge. Dolgčas nam ni nikoli.  Od individualnih svetovanj, skupinskih predavanj, do pisanja člankov in kasneje pomoči pri ustanavljanju podjetij. Iščemo nekoga, ki mu je v veselje delati s podjetniki začetniki in se dolgoročno vidi v podjetniškem podpornem okolju. V nadaljevanju navajamo strukturiran opis posameznih delovnih nalog.

Individualna svetovanja

V Zavodu mladi podjetnik podjetnike spremljamo od faze ideje do realizacije v obliki podjetja. Na tej poti je potrebno veliko spodbujanja, nasvetov, pomoči pri financah, davkih, obliki podjetja, pa tudi finančnih kalkulacijah za poslovno idejo. Svetovanja so iz različnih področij, delamo na način, da se vprašanja vedno pošlje vnaprej, kar pomeni, da je čas, da se svetovalec na svetovanje predhodno pripravi.

Skupinska predavanja

Zavod mladi podjetnik se ukvarja z organizacijo in izvedbo izobraževanj. Predavamo na svojih izobraževanjih, na izobraževanjih partnerjev, občasno se prijavljamo tudi na razpise. Od kandidata pričakujemo, da bo sposoben predstavljati teme kot so: razlike med s.p. in d.o.o., postopki ustanovitve podjetja, davčni vidiki s.p. in d.o.o., normirana obdavčitev…

Pisanje vsebin

Zavod mladi podjetnik na svoji spletni strani objavlja mnoge relevantne podjetniške vsebine. Od kandidata pričakujemo, da zna svoje znanje preliti tudi na papir. Hkrati smo se v 10 letih našega delovanja naučili, da je pisanje vsebin izvrsten način za pridobivanje znanja o določenih tematikah. Tematike bi obsegale zgoraj našteta področja.

Pomoč pri ustanavljanju podjetij – VEM referent

Zavod mladi podjetnik oziroma njegovo partnersko podjetje razpolaga tudi z lastno VEM točko. Da ne bi ostalo samo pri teoriji, bi radi, da se kandidat sčasoma vpne tudi v delo naše VEM točke, točneje, da pomaga pri ustanovitvi podjetij. Znanje o tej temi imamo v podjetju, ne pričakujemo, da ima kandidat izkušnje iz tega področja, v to ga lahko sčasoma priučimo.

Planiramo, da bo v začetku sodelovanja poudarek predvsem na predavanjih (cca. 70% dela), ostalih 30% se razdeli med svetovanja in pisanje vsebin. Aktivnosti VEM referenta bi vpeljali v nadaljnjih fazah.

Izobrazba in izkušnje

Zanima nas predvsem praktično znanje, tako da področje izobrazbe, iz katerega kandidat prihaja, ni predpisano. Zaradi občasne prijave na razpise in pričetek čimprejšnjega dela je nujna 7 stopnja. Zaželena so 3 leta delovnih izkušenj s področja svetovanja.

Za nas bi bili najbolj primerni kandidati, ki imajo ekonomsko ali računovodsko izobrazbo. Glede na to, da gre za področja, ki so velikokrat podvržena zakonodajnim spremembam, je primeren tudi poklic pravnika, ki mu je podjetništvo blizu in se v tem vidi dolgoročno.

Ena izmed aktivnosti, ki jo bomo v zelo kratkem času pričeli izvajati v velikem obsegu so predavanja. Gre za delavnice za mlade, ki so tik pred ustanovitvijo podjetja. Tematike: razlike med pravnimi subjekti, ustanovitev podjetja, obdavčitev, primerna oblika podjetja… Izkušnje iz tega področja so tako nujno potrebne, tako vsebinske, kot predavateljske.

Delovni pogoji

Radi začnemo počasi. Najprej testno obdobje, potem pogodba za nedoločen čas. Lahko za polovični ali polni delovni čas. Plača se z leti povečuje glede na naraščajoče znanje in krepitev produktivnosti. Nudimo stimulativno plačilo (božičnica…) in ostale oblike nagrajevanja glede na delovno uspešnost. Poskrbimo za vse delovne pripomočke (prenosnik, telefon…), krijemo izobraževanja, certifikate, literaturo…

Delo povečini poteka v prijetnem delovnem okolju MP coworkinga v Ljubljani, razen seveda v primeru predavanj. Ta povečini izvajamo v centru Ljubljane, včasih tudi izven Ljubljane, zato je nujen vozniški izpit B kategorije. Delovni čas je fleksibilen, razen, ko so na sporedu izobraževanja.

Zanima nas sodelovanje na dolgi rok. V kandidata smo pripravljeni vlagati. Glede na naravo dela pričakujemo marljivost, zanesljivost in natančnost, izredno pomembno nam je tudi, da se kandidat vključi v našo obstoječo ekipo. Za delovanje majhnega podjetja je pomembno, da se vsi držimo dogovorjenega. Izredno cenimo in nagrajujemo samoiniciativnost, saj je to največja mogoča dodana vrednost, ki jo lahko zaposleni prinese podjetju.

Rok za prijavo: 10.3.2018

Večino del je na voljo za določen delovni čas.

Če se prepoznate v kateri izmed zgornjih vrstic, nam pošljite sporočilo z opisom svojih izkušenj in življenjepisom na info (at) mladipodjetnik.si ali pokličite na 030 708 807.

Imate vprašanje? Zaupajte nam ga spodaj:
    Vpišite vprašanje:
*  Vaš e-poštni naslov:
*  Ime in priimek:
*  Vaš GSM:

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje