O nas

Avtor Borut Borštnik Zadnja sprememba 27.12.2016 16:15

Mladi podjetnik - Zakaj pa ne

Zavod mladi podjetnik je vstopna točka v svet podjetništva. Pomagamo vam pri razvoju podjetniške ideje, skupaj najdemo primerno obliko podjetja, preverimo stroškovni vidik in davke, po potrebi poskrbimo za virtualno pisarni ali coworking za delo. Po ustanovitvi vas izobrazimo o spletnem marketingu, naš pravni oddelek pa uredi pravni del in registracijo blagovne znamke.

Kontakt in kako pridete do nas

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 27.12.2016 16:57

Na tej podstrani si lahko ogledate najpomembnejše administrativne podatke Zavoda mladi podjetnik. Prav tako boste tu našli zemljevid z vrisano lokacijo naših prostorov - MP pisarne in MP coworkinga.

Preberi več

Oglaševanje

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 24.01.2017 11:17

Na tej podstrani si lahko ogledate kratko predstavitev oglaševanja na spletnih straneh in dogodkih Zavoda mladi podjetnik. Kot neprofitna organizacija nudimo ugodne cene oglaševanja.

Preberi več

Osebni podatki

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 22.06.2016 17:49

Na tej podstrani si lahko ogledate katalog za hrambo osebnih podatkov Zavoda mladi podjetnik. Zavarovanje osebnih podatkov poteka v skladu s Pravilnikom o zavarovanju osebnih podatkov.

Preberi več

Kdo smo in kaj delamo

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 27.12.2016 17:02

Na tej podstrani si lahko ogledate, kateri so bili glavni razlogi za nastanek Zavoda mladi podjetnik, kaj je naše poslanstvo ter kdo so člani ekipe, ki skrbijo za njegovo delovanje.

Preberi več

Pravni pouk

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 04.09.2015 09:58

Na tej podstrani si lahko ogledate pravni pouk - pravila, ki veljajo za portal mladipodjetnik.si na področju pravic intelektualne lastnine, zasebnosti in oglaševanja.

Preberi več

MP v medijih

Avtor Maja Borštnik — Zadnja sprememba 27.12.2016 17:02

Na tej podstrani si lahko ogledate nekaj zapisov drugih medijev o Zavodu mladi podjetnik od ustanovitve pa do danes.

Preberi več

Imate vprašanje?
    Vpišite vprašanje:
*  Vaš e-poštni naslov:
*  Ime in priimek:
    Vaš GSM: