Brezplačni HardwareSTART Meetup z Mihaelom Gornikom (Dewesoft): Testiranja in certifikacije

Hardware podjetniki, POZOR! V četrtek, 13.4.2023, ne zamudite BREZPLAČNEGA dogodka v okviru projekta HardwareSTART. Naš gost bo Mihael Gornik - vodja kakovosti v Dewesoftu, ki ima bogate izkušnje na področju testiranja in certifikacije. Intervjuju bo sledilo mreženje in diskusija ter seveda čas, namenjen vašim vprašanjem.
fb - hardwarestart 2023

Kdaj 13.04.2023 od 17:00 do 19:00
Kje Katapult
Facebook
Kontakt
Koledar
Tematika:
  • Kaj pomeni CE znak?
  • Kdo ga izvaja in kakšne teste je potrebno narediti za pridobitev certifikata?
  • Katere standarde je potrebno upoštevati pri testiranju?
  • Kako preverjati dobavitelje?
  • Kako je s standardi v drugih državah (Velika Britanija, Azija, Amerika)?
  • Ali je CE znak samo nujno potrebno zlo ali kaj pripomore k kakovosti izdelkov?
  • Kaj pomenijo standardi kakovosti ISO 9001 in ISO 14001? V kateri fazi jih stranke zahtevajo?

Po dogodku bo idealen čas za druženje, da si izmenjate kakšne izzive, vprašanja, ideje in rešitve. Zato si vzemite vsega skupaj 2 uri časa. Mišo Gornik, vodja kakovosti Dewesofta, ima to tematiko tako teoretično kot tudi praktično v malem prstu. Nadalje vam lahko okolje Katapulta tudi pomaga pri testiranjih in pridobivanju potrebnih certifikatov.

Dogodek je del dogodkov iz programa HardwareSTART, ki ga izvaja konzorcij partnerjev Katapult d.o.o., DEWESoft d.o.o. in Zavod mladi podjetnik, so.p..

Udeležba je brezplačna, so pa potrebne prijave >>

O projektu HardwareSTART

Projekt HardwareSTART je namenjen podpori slovenskih hardware startupov, ki so prejeli finančne spodbude Slovenskega podjetniškega sklada. Izvaja ga konzorcij partnerjev Katapult d.o.o., DEWESoft d.o.o. in Zavod mladi podjetnik, so.p., v okviru programa “Zasnova in izvedba vertikalnega pospeševalniškega programa za prejemnike finančnih spodbud Sklada v industriji strojne opreme v letu 2022”.

Program sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike od 2014 do 2020.