MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Maksimalna produktivnost

Maksimalna produktivnost

Kdaj 27.10.2017 od 14:00 do 18:00
Kje Zavod mladi podjetnik
Facebook
Kontakt
Telefon 030 708 807
Koledar

Danes je v poplavi informacij, izpostavljenosti tisočim distrakcijam ter z delovanjem na globalno povezanih turbulentnih trgih, izjemno težko dosegati boljšo učinkovitost od tistih, ki nas obdajajo, bodisi gre za zasebno življenje bodisi gre za posel. Vendar obstaja pot. Vas zanima skrivnost, kako biti v poslovnem svetu in zasebnem življenju dvakrat bolj produktiven od konkurence?

Blaž Kos se je pred letom dni podal v tako imenovani Monk Mode. V letu in pol aktivnega učenja o produktivnosti, agilnosti in vitkih prijemih je brez motečih faktorjev razkril odkril skrivni recept za izboljšanje produktivnosti  Blaž je v tem času predelal ogromno količino informacij, ki jih je ovrednotil, stestiral v praksi in strnil v 4 urno delavnico. Prek te delavnice je z nami pripravljen deliti vse znanje, ki ga je v tem času pridobil in nam na ta način pomagati k večji produktivnosti.

Večja produktivnost, bolj temeljita osredotočenost na ustvarjanje dodane vrednosti, sistematično inoviranje in superiorna organizacija sebe ter celotnega podjetja vodijo tudi k večji tržni prednosti pred konkurenco, hitrejši rasti podjetja ter k več dobička. Glede na to, da vsak podjetnik stremi k svoji maksimalni produktivnosti, je čas, da se naučite in spoznate ključne napredne metode organizacije.

Kaj imajo skupnega najuspešnejši svetovni podjetniki?

Moderni delovnik že zdavnaj ne traja več samo 8 ur. Že nekaj let nazaj se je raztegnil čez 10 ur in dlje, pogosto obsega tudi delo “doma pred spanjem”. Izjema niso niti delovni vikendi, ko je motečih faktorjev manj in lahko ekipa naredi več. Vendar pa se premalokrat zavedamo, da število porabljenih delovnih ur in končni rezultat nista vedno premo sorazmerna. Potrebno se je pravilno organizirati in delati ne samo trdo, ampak tudi pametno!

Richard Branson, Elon Musk, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg in drugi najbolj prodorni in uspešni podjetniki na svetu, imajo skupno lastnost: so namreč izjemno produktivni. Njihova produktivnost pa ni naključna, ampak je rezultat njihove velike odločenosti k doseganju ciljev, notranje motivacije, uporabe agilnih in vitkih metod ter modrega planiranja. Vse omenjene lastnosti so ključni gradniki in temelj za uspešno, fokusirano delo, ki prinaša dobre rezultate.

Vsebina delavnice

Na delavnici Maksimalna Produktivnost boste pridobili znanje iz petih temeljnih področjih organizacije sebe in malega podjetja:

Lažen občutek napredka.

Prvi sklop je namenjen lažnemu občutku napredka, vsem kradljivcem časa, ki nam dajo občutek pomembnosti, nujnosti, povezanosti in napredka, v resnici pa ne predstavljajo nič drugega, kot tek na mestu. Nekaj, česar si noben podjetnik ne sme privoščiti. Naučili se boste identificirati lažni občutek napredka ter osvojili tehnike, kako se soočiti in upravljati z različnimi kradljivci časa.

Delovni tok, prekinitve in distrakcije.

Najvišjo raven produktivnosti podjetnik doseže v delovnem toku (»flow«), v stanju, ko ustvarja dodano vrednost za trg na podoben način, kot umetnik svojo umetnino. Največji sovražnik dela v toku pa so prekinitve in distrakcije. Na delavnici se boste naučili, kako biti v najbolj produktivnem stanju, ki ga pozna človeštvo, ter kako sistemsko preprečiti potencialne prekinitve in distrakcije. Ko enkrat poznate delo v toku, boste še sami presenečeni, kaj vse zmorete.

Organizacija sebe in okolja.

Povečanje produktivnosti se začne pri organizaciji sebe in okolja, v katerem dnevno delujemo. Na delavnici boste spoznali vse ključne mehanizme in tehnike organizacije sebe, upravljanja s časom ter ustreznega miselnega okvira za doseganje ekstremne učinkovitosti in fokusa na ustvarjanje dodane vrednosti.

Vitke in agilne metode za povečanje produktivnosti.

V današnjem turbulentnem in kompleksnem svetu večina uspešnih novih podjetij nastaja na podlagi agilnih metod razvoja in vodenja ter vitkih metod podjetništva. Veliko metod pa je možno prenesti tudi v osebno življenje ter s tem bistveno povečati svojo produktivnost. Spoznajte, kako do povsem novega nivoja produktivnosti z vitkimi in agilnimi metodami.

Organizacija malega podjetja.

Blaž Kos

Blaž Kos med delavnico Maksimalna Produktivnost marca 2017

Bolj, kot je podjetnik organiziran sam, bolj je običajno tudi organizirano podjetje. Vseeno pa veliko mladih in uveljavljenih podjetnikov ponavlja enake napake pri organizaciji in vodenju podjetja. Spoznali boste, kako profesionalno organizirati in voditi mlado podjetje, predvsem z uporabo vitkih in agilnih metod ter drugih sodobnih pristopov za večjo produktivnost. Vse to vodi do boljše pozicije na trgu, več prihodkov ter večje profitne stopnje.

Vsak vsebinski sklop traja okvirno 30 minut, nato poteka čas za diskusijo, vprašanja, vmes je tudi krajši odmor.

Kaj so o delavnici zapisali udeleženci?

Andraž Štalec - Red Orbit
"Blaž je za Red Orbit pripravil odlično delavnico, s katero smo pokrili različne vidike time managementa s fokusom na agilnih in lean metodologijah. Skozi delavnico je postregel s kar nekaj nasveti in nam ponudil »reality check« s čim dejansko »zapravljamo« naš čas. Glede na to, da smo majhno in vitko podjetje, ki deluje v hitro razvijajočem se digitalnem svetu, je hitro prilagajanje prioritet in agilni pristop za nas izrednega pomena. Blaž je s svojimi večletnimi izkušnjami s tega področja znal izpostaviti ključne probleme in podati dobre rešitve." ~ ~ 03.02.2017

Lojze Bertoncelj - Corpo Hub
“Hvala Blažu za predavanje. Kot pri vsaki stvari se da tovrstne stvari prebrati na spletu, ampak jih je zelo koristno slišati v strnjeni obliki, ki je bila preverjena in preizkušena v praksi. Na predavanju sem si postavil 5 konkretnih ciljev, ki jih bom od jutri naprej implementiral v svoj vsakdan.” ~ ~ 10.03.2017

Nejc Apšner - Achilles
"Vedel sem, da moj delovnik ni optimalno razporejen, da bi dosegel maksimalno učinkovitost. Neverjetno je kateri moteči faktorji so me ovirali. Na delavnici sem doživel pravo razkritje. Sedaj korak za korakom izboljšujem ne samo svojo produktivnost v službi, temveč tudi v zasebnem življenju." ~ ~ 07.04.2017

“Delavnica me je opomnila na stvari, ki jih počnem dobro, katere novosti je potrebno dodati in preizkusiti v delovnem procesu. Predvsem pa dala motivacijo za opravljanje nalog, ter opomnila na napake in motnje, ki jih je potrebno izključiti. Hvala! Dalibor

Povprečena ocena: 5 (Število ocen: 3).

Bi radi izboljšali produktivnost? Prijavite se na našo listo z nasveti o produktivnosti >>

O predavatelju

Blaž Kos je v zadnjih desetih letih odigral ključno vlogo pri razvoju startup ekosistema, tveganega kapitala in konkurenčnega poslovnega okolja v Sloveniji ter JV Evropi. Pri tem je izvedel preko 600 delavnic, 300 podjetniških mentoriranj. Blaž je spisal več kot 1500 strani (ekvivalent 5 knjig) vsebine na blogih www.blazkos.com in www.agileleanlife.com.

V zadnjih letih se je Blaž preusmeril v svet produktivnosti in je na življenjski misiji, da naredi ta svet bolj inovativen, organiziran in transparenten prostor. To počne tako, da pomaga posameznikom, organizacijam in skupnostim doseči najvišji potencial in povsem novo raven izvedbe ter produktivnosti.

O delavnici Maksimalna Produktivnost

Na delavnici bomo štiri ure intenzivno delali na vaši produktivnosti. Osredotočili se bomo tako na izboljšanje produktivnosti vašega zasebnega življenja, kot tudi na produktivnost pri delu bodisi v vašem lastnem podjetju ali v službi. Na voljo bodo konkretne ideje, nasveti in predlogi za bolj produktiven začetek vašega (delovnega) dne že takoj naslednji dan po delavnici!

Število udeležencev je omejeno na 20, saj bo Blaž pred delavnico pregledal seznam udeležencev in preučil njegov individualen primer. Vsak udeleženec si tekom predavanja zagotovi povratno informacijo o razumljivosti agilnih in vitkih metod, ki se jih lahko uporabi za organizacijo tako poslovnega kot osebnega življenja.

Investirajte vase in se prijavite še danes

  • Early bird cena za plačila do 10.10.2017: 99 evrov + ddv
  • Kotizacija: 119 evrov + ddv
  • Za prijavo več oseb iz enega podjetja priznamo 10% popusta na vsakega nadaljnjega udeleženca. Pišite nam na info@mp.si za več informacij.
  • Cena za MP partnerje, člane MP coworkinga in virtualne pisarne: 79 evrov + ddv.

Izpolnite spodnjo prijavnico in oddajte podatke za prijavo ter na naši delavnici odkrijte, kaj je Henry Ford mislil z besedami: “Izboljšana produktivnost pomeni manj napora, ne več.”

Vam termin ne ustreza in bi se delavnice udeležili v naslednji ponovitvi? Prijavite se na obveščanje >>

100% garancija na zadovoljstvo

V primeru, da delavnica ne bo zadostila vaših pričakovanj, vam bomo vrnili vplačano kotizacijo.

Po prijavi

Vaša prijava bo potrjena, ko plačate predračun, ki vam ga bomo poslali po emailu.

Obveščanje

Bi se delavnice udeležili v naslednji ponovitvi? Bi radi izboljšali svojo produktivnost? Prijavite se na našo listo z nasveti o produktivnosti >>