MP delavnica: Osnove prodaje

Podjetnik in podjetnica, tvoj uspeh v poslovnem svetu je močno odvisen od tega, ali boš znal(a) svoj proizvod, storitev, idejo tudi prodati. Žal ogromno dobrih idej ne ugleda luči sveta zgolj zato, ker jih ne znamo prodati.
Prejeli smo vašo prijavo na dogodek

Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

Kdaj 17.04.2014 od 19:00 do 21:00
Kje Center Sonček Šiška, Trg komandanta Staneta 5, 1000 Ljubljana
Kontakt
Koledar

Podjetnik in podjetnica, vaš uspeh v poslovnem svetu je močno odvisen od tega, ali boste znali svoj proizvod, storitev, idejo tudi prodati. Žal ogromno dobrih idej ne ugleda luči sveta zgolj zato, ker jih ne znamo prodati.

Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici Tehnike prodaje, ki bo v četrtek, 17. aprila ob 17i uri. Predava izkušeni prodajalec in govornik, Risto Stojanovski.

Namen delavnice je, da vas nauči novih prodajnih tehnik, pravilnih pristopov in odpravi nepotrebne napake, ki jih morda delate, pa se jih sploh ne zavedate. V dveh urah se bomo seznanili z naslednjimi temami:

1. Uvod (najvažnejša oseba na svetu, kaj je in kaj ni prodaja)

2. Prodajni cikel (kako poteka, posamezni deli, zakaj je pomemben?)

3. Prodajne tehnike (zaključevanje, v treh korakih do prodaje, prodajni lijak)

4. Prodaja “v dvigalu” (kako izdelati “elevator pitch”)

DODATEK:

5. Umazani prodajni triki (dirty tricks)

Izvedli bomo tudi nekaj praktičnih (nebolečih) vaj v kontroliranih okoliščinah, da ne bo bolelo, ko boste v resnici prodajali. Umazanih prodajnih trikov vas ne bomo učili. Prav pa je, da ste kot podjetnik z njimi seznanjeni in da ne boste postali njihova žrtev.

Vsak udeleženec prejme tudi delovno gradivo!

Cena delavnice je le 19 evrov (DDV vključen).